Νέα μάχη με τα κύματα – «Τα είδαν όλα» οι επιβάτες των BLUE STAR DELOS και SUPERFERRY II (video)

Νέα μάχη με τα κύματα – «Τα είδαν όλα» οι επιβάτες των BLUE STAR DELOS και SUPERFERRY II (video)

Σκηνές από ταινία δράσης ή θρίλερ θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αυτές που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από τις προσεγγίσεις τόσο του Blue Star Delos όσο και του Superffery 2 στην Τήνο.

Το λιμάνι μετατρέπεται σε λίμνη, τους καβοδέτες και τα αυτοκίνητα τα τυλίγουν τα κύματα ενώ οι επιβάτες αποβιβάζονται με ρίσκο αφού πρώτα έχουν δώσει κι εκείνοι την δική τους μάχη με τα κύματα.

Αρχικά στο πλοίο Superferry 2 πραγματοποιώντας το πρώτο του δρομολόγιο δεν κύλησαν ομαλά για το πλήρωμα και τους επιβάτες, καθώς  λόγω των ισχυρών Νότιων ανέμων που επικρατούσαν είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει ο κάβος του. Τελικά το πλοίο δεν κατάφερε να δέσει στο παλιό λιμάνι της Τήνου και μετά από αρκετές προσπάθειες του καπετάνιου συνέχισε το δρομολόγιο του.

Λίγή ώρα αργότερα, ένα ακόμα πλοίο έδωσε την δική του μάχη στο νέο λιμάνι της Τήνου. Ο πλοίαρχος του πλοίου κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να καταφέρει να δέσει το πλοίο και να μπορέσουν οι επιβάτες να αποβιβαστούν με ασφάλεια.

Τα κύματα πραγματικά αγκαλιάζουν το πλοίο, αλλά και τη στεριά, ενώ το βίντεο του Cyclades24.gr για άλλη μια φορά είναι αποκαλυπτικό.

Το συγκεκριμένο βίντεο φανερώνει με τον καλύτερο τρόπο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ναυτικοί και οι νησιώτες μας σε πολλά από τα λιμάνια των Κυκλάδων αλλά και οι καβοδέτες όταν επικρατούν αντίξοες καιρικές συνθήκες ενώ οι επιβάτες τρέχουν να πηδήξουν για να βγουν από το πλοίο με τον κίνδυνο τραυματισμού να καραδοκεί…

Με λίγα και απλά λόγια…ακατάλληλα λιμάνια.

Πηγή: https://cyclades24.gr/