Νέα μεγάλη Επένδυση στο νησί μας: Ιόνιο Τσίπουρο και Ιόνιο Ούζο από το 2021 με επιχειρηματική βάση το Ληξούρι!

Φοίβος Τσίπουρο Ρομπόλας, Φοίβος Τσίπουρο μαυροδάφνης, Φοίβος τσίπουρο μοσχατέλλας, Φοίβος τσίπουρο βοστιλιδίου, Φοίβος τσίπουρο μοσχάτου, Φοίβος τσίπουρο από τσαούσι, Φοίβος τσίπουρο Ζακυνθινού και Φοίβος τσίπουρο κορινθιακής σταφίδας!

Το Οινοποιείο Φοίβος και εγώ προσωπικά είμαι στην πολύ ευχάριστη στιγμή να σας ανακοινώσω, ότι επαναφέρουμε στην παραγωγή μας το τσίπουρο και το ούζο που πολλοί από σας θυμάστε από την προηγούμενη δεκαετία και επίμονα μου ζητάτε.

Σε συσκευασία των 0,7 λ. και 0,2 λίτρων!

Οι συζητήσεις έχουν πάρει φωτιά και η εξοικείωση μας με την φορολογική αποθήκη (λόγω του καταργηθέντος ΕΦΚ) διευκολύνει τις συνέργειες και τις αποφάσεις μας! Τα Ιόνια νησιά θα αποκτήσουν το δικό τους μεγάλο αποστακτήριο στην περιοχή του Ληξουρίου, και εγώ θα προσπαθήσω να κατακτήσω μια ακόμη κορυφή, με νέο μεγάλο επενδυτικό πακέτο που σύντομα ολοκληρώνεται η κατάρτιση του για ν αρχίσει ΑΜΕΣΑ η υλοποίηση, ώστε η νέα παραγωγή να προλάβει το 2021.

Όλες οι ποικιλίες της Κεφαλονιάς Ρομπόλα, Μαυροδάφνη, μοσχάτο, μοσχατέλλα, τσαούσι, βοστιλίδι,  Ζακυνθινού και  κορινθιακής σταφίδας, θα σας προσφερθούν σαν προϊόν απόσταξης: Σε τσίπουρο!

Μέχρι τότε, για το 2020 και σε συνεργασία με φιλικό αποστακτήριο, θα παράγουμε τις γνωστές επιτυχημένες και περιζήτητες ετικέτες μας Τσίπουρου και ούζου

Θεόδωρος (Φοίβος) Ορκόπουλος

Οινοποιείο Φοίβος

Βουνί-Ληξούρι