Νέα ντοκουμέντα με τον Ράινερ στη Νορβηγία – Ο πατέρας του εξηγεί γιατί πήρε το παιδί

Ο εξάχρονος Ράινερ που άρπαξε κουκουλοφόρος από την Κηφισιά βρίσκεται στην Νορβηγία την ώρα που έρχονται στο φως νέες φωτογραφίες του παιδιού, ενώ είναι σε εξέλιξη η προκαταρκτική έρευνα της δικαιοσύνης.

Ο μικρός σύμφωνα με τον πατέρα του περνάει καλά στη Νορβηγία με το Star να προβάλει νέα ντοκουμέντα. Ο Ράινερ παίζει σε μια παιδική χαρά της Νορβηγίας μαζί με τον πατέρα του. Τις εικόνες καταγράφει τρίτο πρόσωπο, ενώ ο μικρός δείχνει χαρούμενος πηγαίνοντας από το ένα παιχνίδι στο άλλο.

Πρόκειται για νέα βίντεο αλλά και φωτογραφίες από το παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου που είναι των τελευταίων ωρών. Ο Νορβηγός πατέρας σε αποκλειστική του δήλωση στο Star εξηγεί γιατί άρπαξε τον 6χρονο.

«Το νομικό κενό δύο ετών στην Ελλάδα είναι ξεκάθαρα ότι δεν είναι «πρόχειρο» και σίγουρα δεν είναι προς το συμφέρον οποιονδήποτε απαχθέντων παιδιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να ενεργήσω προς το συμφέρον του παιδιού μου που απήχθη και να το φέρω στο σπίτι σύμφωνα με την αρχή της επιστροφής στη Σύμβαση της Χάγης», δηλώνει με επιστολή του στο Star ο Ρίκι Πέντερσον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newsit.gr