Στα πλαίσια της προεκλογικής επίσκεψης του εν ενεργεία περιφερειάρχη κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου με σκοπό την παρουσίαση του συνδιασμού ΑΝ.Α.Σ.Α στην Ιθάκη, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση για να αναδείξουμε τον καθοριστικό ρόλο της περιφερειακής αρχής επί του θέματος και να τον θέσουμε προ των ευθυνών του.
Πολιτική απόφαση της συνέλευσης μας ήταν να μην εμπλακούμε σε διάλογο, καθώς μέχρι τώρα κάθε προσπάθεια διαλόγου είτε με τον περιφερειάρχη είτε με τον αντιπεριφερειάρχη έχει μετατραπεί σε επιχείρηση αποπροσανατολισμού από την πλευρά τους.
Ξέρουμε τις θέσεις τους.
Αυτές απειλούν την ζωή μας και την αξιοπρέπεια μας.
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να μην γίνει καμία απολύτως εξόρυξη ποτέ και πουθενά.

Στα πλαίσια της προεκλογικής επίσκεψης του εν ενεργεία περιφερειάρχη κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου με σκοπό την παρουσίαση του συνδυασμού ΑΝ.Α.Σ.Α στην Ιθάκη, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση για να αναδείξουμε τον καθοριστικό ρόλο της περιφερειακής αρχής επί του θέματος και να τον θέσουμε προ των ευθυνών του.Πολιτική απόφαση της συνέλευσης μας ήταν να μην εμπλακούμε σε διάλογο, καθώς μέχρι τώρα κάθε προσπάθεια διαλόγου είτε με τον περιφερειάρχη είτε με τον αντιπεριφερειάρχη έχει μετατραπεί σε επιχείρηση αποπροσανατολισμού από την πλευρά τους.Ξέρουμε τις θέσεις τους.Αυτές απειλούν την ζωή μας και την αξιοπρέπεια μας.Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να μην γίνει καμία απολύτως εξόρυξη ποτέ και πουθενά.(ακολουθεί το κείμενο και το βίντεο της παρέμβασης)

Gepostet von Ανοιχτή Συνέλευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης ενάντια στην Εξόρυξη Υδρογονανθράκων am Donnerstag, 2. Mai 2019