Νέα στοιχεία για το ακέφαλο πτώμα χωρίς πόδια που εντοπίστηκε σήμερα-Τι ζητά από τους πολίτες το Λιμενικό

Νέα στοιχεία δίνει στη δημοσιότητα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης για το πτώμα που εντοπίστηκε από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου και αναζητά περισσότερες πληροφορίες για να ξετυλίξει το «κουβάρι» της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, το πτώμα που εντοπίστηκε χωρίς κεφάλι και πόδια σε προχωρημένη σήψη στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, ανήκει σε άνδρα απροσδιόριστης ηλικίας και φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη “sara” ή “sava”.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής (19.6.2022) από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή και σήμανε συναγερμός στις τοπικές Αρχές. Φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία-νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.

Πηγή: newsit.gr