Νέες αποκαλύψεις για τον «Dr Θάνατο»: Πρώην υπουργός κατηγορείται ως συνεργάτης του ψευτογιατρού

Συνταρακτικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του ψευτογιατρού από την Ρόδο.
Ο ψευτογιατρός, κατηγορείται ότι χορηγούσε σκευάσματα από βότανα και άλλες ουσίες σε καρκινοπαθείς, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά και οδηγώντας στον θάνατο τους ασθενείς που τον εμπιστεύονταν.

Ο κ. Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος των θυμάτων του ψευτογιατρού, μίλησε στον ΑΝT1 για τις εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης και αποκάλυψε πως εμπλέκεται και πρώην υπουργός ο οποίος κατηγορείται ως συνεργάτης του ψευτογιατρού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Σούρλα, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας σήμερα Παρασκευή (08/01) στο συμπληρωματικό κατηγορητήριο, απήγγειλαν κατηγορίες για δεκαπέντε νέα πρόσωπα τα οποία εμφανίζονται ως συνεργοί στην υπόθεση του ψευτογιατρού. Πρόκειται, μάλιστα, για πρόσωπα τα οποία είναι γιατροί και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ιδιωτικών κλινικών της Αττικής.

Επιπλέον, υπάρχει ανάμιξη και της Εκκλησίας στην υπόθεση, με κληρικούς να είναι εμπλεκόμενοι, όπως και ενός πρώην υπουργού ο οποίος είναι γιατρός σε νομό κοντινό της Αττικής.

Πηγή: eleftherostypos.gr