Νέο βίντεο σοκ από τη Γλυφάδα – Για εξήντα δευτερόλεπτα μαχαίρωνε τον 66χρονο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στυγερή δολοφονία του 66χρονου άνδρα στη Γλυφάδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας  το newsit.gr.

Στις σοκαριστικές εικόνες αποτυπώνεται το μένος τους 51χρονου δολοφόνου, ο οποίος για περίπου δευτερόλεπτα μπήγει βαθιά το στρατιωτικό μαχαίρι των 30 εκατοστών στο κορμί του θύματος του.

Ο άτυχος άνδρας φτάνει με το αυτοκίνητο έξω από το χρωματοπωλείο στο οποίο εργάζονταν και είναι ιδιοκτησίας της μητέρας του δράστη στις 6:14 το πρωί της Πέμπτης. Αφού παρκάρει το όχημα του για άγνωστους λόγους παραμένει μέσα σε αυτό, για περίπου τρία λεπτά.

Στις 6:17 θα κατέβει  από αυτό κι όπως βλέπετε στις εικόνες που έχει εξασφαλίσει το newsit.gr, θα αρχίσει να περπατά με σταθερό βηματισμό προς την είσοδο του καταστήματος. Στην πλάτη έχει ένα σακίδιο κι αφού θα κάνει 25 βήματα, θα βρεθεί έξω από την πόρτα του καταστήματος. Τη στιγμή που ετοιμάζεται να βγάλει τα κλειδιά για να ανοίξει την πόρτα, θα εμφανιστεί όπως βλέπεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr o 51χρονος άνδρας.

Πριν καλά καλά καταλάβει ο 66χρονος τι ακριβώς συμβαίνει, ο γιος της συντρόφου του αφού θα τον σπρώξει στη συνέχεια θα αρχίσει με το στρατιωτικό μαχαίρι που είχε αγοράσει πριν λίγες ημέρες από το κέντρο της Αθήνας. Ο 66χρονος θα πέσει πάνω στην τζαμαρία του καταστήματος η οποία θα σπάσει.

Στη συνέχεια ο άτυχος άνδρας θα πέσει στο έδαφος. Με το μαχαίρι να αστράφτει μέσα στο σκοτάδι, ο 51χρονος θα συνεχίσει να μαχαιρώνει το θύμα του. Τα περισσότερα χτυπήματα θα είναι στην κοιλιά.

Ο 66χρονος με όση δύναμη έχει απομείνει στη φωνή του, τον παρακαλά να σταματήσει. Το μίσος δράστη είναι τέτοιο όμως που δεν θα ακούει τίποτα. Θα συνεχίσει να μπήγει το μαχαίρι στο κορμί του ανήμπορου άνδρα. Το αίμα από τις πληγές του θύματος έχει αρχίσει να πλημμυρίζει το πεζοδρόμιο, ο 51χρονος όμως δεν σταματάει. Βρίσκεται για περίπου ένα λεπτό πάνω από τον 66χρονο και τον μαχαιρώνει. Κάποια στιγμή θα κάνει μια περιστροφή γύρω από το σώμα του θύματος του. Θα βγάλει ένα αεροβόλο όπλο και θα τον πυροβολήσει.

Θα σκύψει και πάλι πάνω από το κεφάλι του 66χρονου κι αφού θα του πει κάτι, στη συνέχεια θα σταματήσει το δολοφονικό του αμόκ.

Στις 6:18:40 ο φονιάς, αφού έχει εκτελέσει την φρικιαστική πράξη του θα φύγει από την είσοδο του καταστήματος, μπροστά από την οποία κείτεται σε μια λίμνη αίματος ο 66χρονος άνδρας. Θα απομακρυνθεί με αργά βήματα αδιαφορώντας εάν τον έχει δει κάποιος. Μάλιστα πριν διασχίσει το δρόμο για να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο, από μπροστά του θα περάσει ένα φορτηγό.

Ο 51χρονος στη συνέχεια θα κινηθεί προς το σημείο που έχει σταθμεύσει το δικό του αυτοκίνητο. Θα επιβιβαστεί σε αυτό και αμέσως θα κατευθυνθεί προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής στο οποίο και θα παραδοθεί λέγοντας στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον 66χρονο γιατί είχαν διαφορές.

Σοκαρίστηκαν οι γιατροί

Οι γιατροί του νοσοκομείου Ασκληπιείου της Βούλας, όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος άνδρας τα έχασαν όταν αντίκρισαν τα τραύματα του. Στην περιοχή της κοιλιάς του θύματος, δεν θα ήταν υπερβολικό να πει κάποιος ότι δεν διακρίνονταν ούτε μια σπιθαμή από το δέρμα του. Κυριολεκτικά ο δράστης ξεκοίλιασε τον 66χρονο άνδρα.

Ο 51χρονος δεν έμπηγε το μαχαίρι μόνο βαθιά στο σώμα του 66χρονου, αλλά το έστριβε με και με μανία.

Ο δράστης που αγόρασε το στρατιωτικό μαχαίρι από το κέντρο της Αθήνας, φαίνεται να είχε αποφασίσει πριν λίγες ημέρες να προχωρήσει στην αποτρόπαια ενέργεια του και σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια το φονικό του.

Θανάσης Γερασιμίδης 

Πηγή: newsit.gr