Νέο εξοργιστικό παραλήρημα του Τζούμα στον αέρα: «Άντε φύγε από εδώ ανόητη» (vid)

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας κατάφερε να τα κάνει… χειρότερα, αναφορικά με τις γυναικοκτονίες, με τις νέες δηλώσεις του.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας το χειρότερο που θα μπορούσε να πει, το είπε χθες... Ποτέ όμως μην λες ποτέ. Το Σάββατο πρωί, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 και αυτή την φορά ήταν πιο εξοργιστικός από ποτέ.

Αρχικά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε χθες, τόνισε πως: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

Σε εκείνο το σημείο, η Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

Οι Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στην τάξη, ρωτώντας τον: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

Ο κ.Τζούμας όμως συνέχισε το παραλήρημά του: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

Πηγή: gazzetta.gr