Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις από την εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό με θύμα μία 12χρονη.

Το “Live News” έφερε στο “φως” νέο σοκαριστικό διάλογο που είχε το κοριτσάκι με τον 53χρονο κατηγορούμενο που τη βίαζε και την εκμεταλλευόταν.
Στη συγκεκριμένη συνομιλία ο 53χρονος ρωτάει ξεκάθαρα τη 12χρονη, εάν έχει πάρει ναρκωτικά με την ίδια να αποκαλύπτει στο τέλος πως η μητέρα της της έχει κάνει δώρο πέντε ηλεκτρονικά τσιγάρα. Σημειώνεται, πως ο συγκεκριμένος διάλογος γίνεται όταν η 12χρονη έχει μόλις ολοκληρώσει την ΣΤ’ Δημοτικού.

Αναλυτικά ο διάλογος:

12χρονη: Μ(…) γενικά.
Μίχος: Αυτά πρέπει να τα πούμε από κοντά. Εσύ εκτός από τα τσιγαριλίκια και τον μπάφο, πίνεις τίποτε άλλο που το είδε η μαμά σου;
12χρονη: Μου έχει πάρει 5 ηλεκτρονικά τσιγάρα η μάνα μου και μια πεταλούδα.
Μίχος: Ξεκόλλα μην με τσαντίζεις. Σου έχω δώσει πάρα πολλά. Άντε μην σου πω καμιά κουβέντα. Που ήσουν σήμερα λες και έπινες κόκα.
12χρονη: Όχι ρε πας καλά; Ούτε μπάφο πίνω ούτε τίποτα, μόνο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Το “Live News” αποκάλυψε επίσης μηνύματα που αποδεικνύουν πως ο Ηλίας Μίχος όχι μόνο γνώριζε για τις συναντήσεις βιασμού της 12χρονης, αλλά ήταν κι εκείνος που τις κανόνιζε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, έχοντας μάλιστα πολλές ώρες της ημέρας και το κινητό της 12χρονης.

Μηνύματα messenger Μίχος – 12χρονης

12χρονη: Πού είσαι; (14.05)
Ηλίας: Κοιμάσαι; (17:31)
12χρονη: (Δεν απαντά)
Ηλίας: Έδωσα το κινητό στον αδελφό σου και είδα ότι σε πήρε ο άλλος από το Instagram…για ραντεβού κατάλαβα. (17:35)

Επιχειρούσε να βγάλει όσα περισσότερα μπορούσε από τις συναντήσεις της μικρής, ζητώντας ενίοτε 60 και 70 ευρώ από τους παιδοβιαστές.

«Κάποιοι λέγανε «όχι, είναι πολλά» και λέγανε «πενήντα». Ο Μίχος ζητούσε εξήντα, κάποιες φορές και εβδομήντα και εκείνοι απαντούσαν “όχι, είναι πολλά, πενήντα”» αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη.

Από αυτά τα χρήματα η μικρούλα κρατούσε μόλις 10 εύρω και αυτό μόνο όταν καθάριζε και το μαγαζί του Μίχου μετά τους βιασμούς.

Δεν κρατούσα ποτέ χρήματα, τα έπαιρνε όλα ο Μίχος. Μόνο όταν δούλευα μου έδινε τα δέκα ευρώ που καθάριζα» προσθέτει η ανήλικη.

Με δεύτερο κινητό προτού γνωρίσει τον Μίχο

Τα ραντεβού κλείνονταν με όλους τους πιθανούς τρόπους. Μέσω Blindchat, Viber ακόμα και τηλεφωνικά. Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο Ηλίας Μίχος είχε αγοράσει στη μικρή μέχρι και I-phone με την μητέρα της να ισχυρίζεται πως ούτε τότε τον υποψιάστηκε.

«Την συσκευή «I-phone» την είχε κάνει δώρο ο Μίχος στην κόρη μου για τα γενέθλια της φέτος τον Αύγουστο πριν φύγει για τις διακοπές της στην Λευκάδα. Απ’ ότι μου είχε πει η κόρη μου είναι παλιά η συσκευή μεταχειρισμένη που είχε αγοράσει ο Μίχος από Πακιστανό» δήλωσε η μητέρα της 12χρονης.

Κι ενώ το I-phone το απέκτησε μόλις τον περασμένο Αύγουστο, η 12χρονη κυκλοφορούσε με δύο κινητά από τα Χριστούγεννα του 2021!!! Απολύτως φυσιολογικό σύμφωνα με την 37χρονη να έχει η κόρη της από την πέμπτη δημοτικού δύο συσκευές.

«Από τα Χριστούγεννα του 2021 η κόρη μου πήρε μόνη της και δεύτερη κάρτα. Μαζί μιλούσαμε στο πρώτο κινητό της. Τον δεύτερο αριθμό, όπως μου είπε, τον είχε πάρει για μιλάει με την θεία της στη Λευκάδα μέσω what’s up» συμπληρώνει η μητέρα.

Τα ραντεβού και το σημείο συνάντησης

Όπως όλα δείχνουν, ο Ηλίας Μίχος είχε τον πλήρη έλεγχο πάνω στην μικρή. Της υπαγόρευε τι να κάνει και εκείνη το εκτελούσε.

«Μου είχε δείξει ο Μίχος το σημείο και ότι εκεί θα τους πήγαινα. Εγώ τους καθοδηγούσα για το πού θα πάμε» περιγράφει η ανήλικη.

Στα περισσότερα ραντεβού την πήγαινε ο ίδιος, όμως κάποιες φορές άφηνε μόνο το 12χρονο κορίτσι να πηγαίνει με τα πόδια στα ραντεβού με τους άγνωστους άντρες.

«Καμιά φορά πήγαινα μόνη μου στα ραντεβού όταν δεν μπορούσε ο ίδιος να με πάει. Όμως, δεν υπήρχε ραντεβού που να μην γνώριζε ο Μίχος» αναφέρει η 12χρονη.

Μηνύματα messenger Μίχος – 12χρονης

Ηλίας: Φεύγω σε δουλειά. Αύριο τα λέμε για δουλειά
12χρονη: Καλά.
Ηλίας: Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά…

Είχε τον έλεγχο των πάντων. Την είχε δασκαλέψει μέχρι και να του βρει το IBAN της μητέρας της για να βάζει εκεί τα μικροποσά που κέρδιζε από τις γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης.

«Η μητέρα μου είχε ένα βιβλιαράκι κι έλεγε απ’ έξω το όνομα της Τράπεζας. Ο Μίχος μου είχε πει ότι εκεί θα υπάρχει το IBAN που ξεκινάει από GR και μετά είχε πολλούς αριθμούς» λέει η 12χρονη.

«Ψάρευε» πελάτες και από τον κύκλο της

Η επιμονή του και το κυνήγι του πελάτη αποκαλύπτεται και από το γεγονός πως ο Μίχος δεν δίστασε να ψαρέψει πελάτες μέχρι και από το οικογενειακό περιβάλλον της μικρής χωρίς καμιά ντροπή ή άγχος να αποκαλυφθεί η φρικαλέα δράση του.

«Επειδή ο Ηλίας ήξερε ότι αυτός ο άνθρωπος έδινε σε μένα και τον αδελφό μου ένα χαρτζιλίκι όταν πηγαίναμε στην δουλειά της θείας μου, τον προσέγγισε. Του έστειλε μήνυμα προσποιούμενος εμένα να κανονίσουμε συνάντηση για να λάβει την απάντηση “τι είναι αυτά που κάνεις, να προσέχεις”» αναφέρει το ανήλικο θύμα.

Το εν λόγω άτομο βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια και ήδη έχει ενημερώσει τις αρχές για τα μηνύματα που έλαβε από τον Μίχο προσποιούμενος την 12χρονη.

Ο 53χρονος κατηγορείται ότι συνολικά είχε δημιουργήσει 51 διαφορετικά προφίλ της 12χρονης σε site γνωριμιών, από τα οποία τα 35 ήταν δοκιμαστικά και τα 16 περιείχαν πρόσθετες πληροφορίες, όπως e-mail και ηλικία χρήστη. Τα τρία εξ΄ αυτών είχαν και φωτογραφίες της 12χρονης. Σε αυτό το διάστημα πραγματοποιήθηκαν 367 συνομιλίες. Στάλθηκαν συνολικά 90 φωτογραφίες σε 76 χρήστες, με τους 12 να στέλνουν δικές τους. Ο 53χρονος φέρεται να είχε δημιουργήσει και τιμοκατάλογο.

Το επισκεπτήριο στη μητέρα της

Στο μεταξύ, το πρώτο της επισκεπτήριο, μετά τη μεταφορά της στις φυλακές Κορυδαλλού, δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι η 37χρονη μητέρα της 12χρονης, από την 19χρονη κόρη της και το σύζυγό της.

Οι δυο τους έφτασαν περίπου στις 13.20 κρατώντας κάποιες τσάντες, ενώ απέφυγαν την οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους. Σημειώνεται πως τα μέλη της οικογένειας είχαν φτάσει νωρίτερα το πρωί, ωστόσο ενημερώθηκαν από τους φύλακες πως πλέον η 37χρονη μπορεί να δέχεται επισκεπτήρια κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τη 13.00 έως τις 15.00.

Η 37χρονη πέρασε την τρίτη νύχτα της, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση και συνεχίζει να αρνείται κάθε ανάμειξη στον εφιάλτη του παιδιού της. Η ίδια πιστεύει ότι τα πιο σημαντικά επιβαρυντικά στοιχεία για την ίδια, είναι τα χρήματα που βρέθηκαν σε τραπεζικό της λογαριασμό και ορισμένα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον 53χρονο κατηγορούμενο και την κόρη της.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΕλάχιστοι το γνωρίζουν: Δεν θα πιστέψετε τι γλιτώνετε κάθε φορά που βουρτσίζετε τα δόντια σας
Επόμενο άρθρο«Βοήθεια στο Σπίτι»: Νομοθετική ρύθμιση για οριστική λύση φέρνει ο Βορίδης