Νίκος Αλέφαντος: “Αθάνατος” και χειροκροτήματα στην κηδεία του (vids, pics)

Αυτή την ώρα η κηδεία του Νίκου Αλέφαντου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα του θρύλου του Ολυμπιακού. Με σημαία των “ερυθρολεύκων” το φέρετρό του.

Πλήθος ανθρώπων του αθλητισμού και της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και απλοί πολίτες βρίσκονται αυτή την ώρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, για το λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία του Νίκου Αλέφαντου.

Η ιστορική φυσιογνωμία του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικά του Ολυμπιακού, πέθανε σε ηλικία 81 ετών την περασμένη Τρίτη και σήμερα Σάββατο (27/06, 13:00) είναι η ώρα για το τελευταίο “αντίο” στον Νίκο Αλέφαντο.

Στεφάνια από την ΠΑΕ ΑΕΚ, την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Σωκράτη Κόκκαλη και πολλούς ακόμη παράγοντες του αθλητισμού και της κοινωνίας, έχουν γεμίσει το χώρο, ενώ το φέρετρό του είχε πάνω τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού.

Ιαχές “αθάνατος” και χειροκρότημα, τον συνόδευσαν στην “τελευταία του κατοικία”, ενώ δύο λόγια είπε και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος και έφθασε στο νεκροταφείο μαζί με το γιο του.

 

    

   

     

Πηγή: newsit.gr