Νίκος Αναδιώτης: Ο γάμος με την Βασιλική Σταματοπούλου, τα παιδιά και η κομβική στιγμή – «Από θαύμα έζησα»

Στην Ευρωβουλή μπαίνει ο Νίκος Αναδιώτης ο οποίος μετά την εκλογική αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου εξελέγη ως Ευρωβουλευτής με το κόμμα «Νίκη».

«Θα υπηρετήσω ό,τι μου ζητηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλω τα παιδιά μου να χαίρονται για μένα, να βλέπουν έναν δημοκράτη άνθρωπο που αγαπάει την πατρίδα του» ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτη μετά την εκλογή του στις Ευρωκλογές 2024.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν πρόβαλε ποτέ την προσωπική του ζωή. Ο Νίκος Αναδιώτης είναι παντρεμένος με την Βασιλική Σταματοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Ο γάμος και τα παιδιά

Τον Αύγουστο του 2012 ο Νίκος Αναδιώτης παντρεύεται τη γυναίκα της ζωής του, Βασιλική Σταματοπούλου. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στον Άγιο Διόνυσο στο Κολωνάκι, ενώ ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι στην παραλιακή.

Ο ηθοποιός επέλεξε κοστούμι σε γκρι χρώμα με μαύρο παπιγιόν, ενώ η σύζυγός του η οποία είναι hair stylist προτίμησε νυφική σε κομψή γραμμή και εντυπωσιακές λεπτομέρειες στο επάνω μέρος.

Το 2013 η Βασιλική Σταματοπούλου φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ τον Νοέμβριο του 2016 το ζευγάρι υποδέχεται το δεύτερο παιδί του, επίσης αγόρι.

συνέχεια στο tlife.gr