Νίκος Μπάρκουλης: Ο 22χρονος γιος του Αντρέα είναι δουλευταράς, πετυχημένος και παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους

Για όσους δεν τον γνωρίζουν μέσα από το TikTok όπου σημειώνει τεράστια επιτυχία και εκατομμύρια views, o Νίκος Μπάρκουλης είναι ο 22χρονος γιος του αείμνηστου Αντρέα Μπάρκουλη και της τελευταίας του συζύγου, Μαίρης.

Ο 22χρονος Νίκος Μπάρκουλης κάνει καριέρα στο TikTok και δεν διστάζει να πει αλήθειες

O γιος του αείμνηστου ηθοποιού είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συγκεκριμένα στο TikTok όπου απαριθμεί 127 χιλιάδες ακόλουθους και 8 εκατομμύρια προβολές.

Ο νεαρός TikToker εργάζεται στην εστίαση και όπως ο ίδιος έχει εξηγήσει μέσα από τα videos του η αντιμετώπιση των πελατών προς το προσωπικό του καταστήματος δεν είναι πάντοτε η πρέπουσα.

Ο 22χρονος δουλεύει ως βοηθός σέρβις αλλά και στην υποδοχή του μαγαζιού και μέσα από ένα παλαιότερο Instagram-story είχε τονίσει πως δεν κάνει επίδειξη με το όνομα του πατέρα του (όπως αρκετοί τον κατηγορούν στα σχόλια) αλλά προσπαθεί να βιοποριστεί όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία του.

 

«Ρε τι πάθατε; Τι πιο λογικό από έναν άντρα 22 χρονών να δουλεύει… Επειδή είχα πατέρα τον Μπάρκουλη;

Τα άλλα παιδιά δηλαδή που δουλεύουν δηλαδή; Εκείνα δεν είναι άξια; Εγώ όταν ήμουν 9 και σέρβιρα καφέδες σε μνημόσυνα, τι ήμουν; Η δουλειά δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης.

Ντροπή είναι να σου τα έχουν όλα έτοιμα και να μειώνεις τον άλλον που δεν του τα είχαν», είχε γράψει ο Νίκος Μπάρκουλης.

συνέχεια στο enimerotiko.gr