Ντιέγκο Μαραντόνα: «Ξέσπασε» η κόρη του – «Έκανα εμετό, Λούκε είσαι πουτ…»

epa02235070 Argentinian national soccer team head coach Diego Maradona is seen before the FIFA World Cup 2010 quarter final soccer match between Argentina and Germany at the Green Point stadium in Cape Town, South Africa, 03 July 2010. EPA/OLIVER WEIKEN Please refer to www.epa.eu/downloads/FIFA-WorldCup2010-Terms-and-Conditions.pdf

Σάλο έχουν προκαλέσει τα όσα ακούγονται να λέει ο προσωπικός γιατρός του, Λεοπόλντο Λούκε με την κόρη του Ντιεγκίτο, Ντάλμα να ξεσπάει, ζητώντας δικαιοσύνη.

Το «φως» της δημοσιότητας είδαν διάλογοι του Λούκε με την ψυχίατρο, Αγουστίνα Κοσάτσοφ, την ώρα που ο πρώτος, κατευθυνόταν προς τον σπίτι του Αργεντινού θρύλου, λίγη ώρα πριν εκείνος «φύγει» από τη ζωή.

Ο προσωπικός γιατρός του «Θεού» της μπάλας ακούγεται να λέει σε συνεργάτη του: «Ναι ρε μαλ…, φαίνεται πως ήταν καρδιακή ανακοπή και έχει πεθάνει. Θα χεστ… πεθαίνοντας ο χοντρός, δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Πάω προς τα εκεί».

Η κόρη του ΜαραντόναΝτάλμα σχολίασε για το ηχητικό που διέρρευσε, λέγοντας ότι: «Μόλις το άκουσα κι έκανα εμετό. Το μόνο που ζητάω από τον Θεό είναι να υπάρξει δικαιοσύνη κι αυτοί που πρέπει να πληρώσουν, να πληρώσουν».

Πέρα από τον Λούκε, η Ντάλμα επιρρίπτει ευθύνες και στον άνθρωπος που τον προσέλαβε, τον Ματίας Μόρλα, ο οποίος ήταν δικηγόρος του Μαραντόνα.

«Λούκε είσαι ένας πουτ… γιος κι ελπίζω να υπάρξει δικαιοσύνη, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος που τον σύστησε στον πατέρα μου, τον προσέλαβε και τον πλήρωσε είναι ο Μόρλα», ανέφερε η κόρη του Μαραντόνα, για να καταλήξει: «Αν η αλήθεια πάντα λάμπει, τότε οι δυο σας θα πάτε στη φυλακή».

Phg;hQ νεςσβομβ.γρ