Ντύθηκε στα γιορτινά της η πλατεία του Αργοστολίου (pics)

Ντύθηκε στα γιορτινά της η πλατεία του Αργοστολίου. Από τον πεζόδρομο έως την πλατεία τα εκατοντάδες λαμπιόνια έφεραν τα Χριστούγεννα στην πόλη του Αργοστολίου. Χριστουγεννιάτικα και τα σπιτάκια της πλατείας, με κάθε λογής πραμάτεια. Τρενάκι και παγοδρόμιο, αρκετά ακόμα παιχνίδια για τα παιδιά, ένα ελάφι έσυρε την άμαξα με τον Άγιο Βασίλη και όλοι μικροί και μεγάλοι έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Λίγο πριν το ρολόι δείξει 7 το απόγευμα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης καλοσωρίζει τον κόσμο, μοιράζει απλόχερα τις ευχές του και παρουσιάζει το εορταστικό αποψινό πρόγραμμα

Ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα.

Τα τμήματα του σύγχρονου χορού και του μπαλέτου της ΚΕΔΗΚΕ παρουσίασαν μερικές χορογραφίες, το τμήμα της Γυνακείας Χορωδίας της ΚΕΔΗΚΕ υπό την διεύθυνση της κα Πολλάτου και με την συνοδεία της κα Φραγκιά στο πιάνο τραγούδησε όμορφα εορταστικά τραγούδια. Κάπου εκεί εμφανίζεται και η Μαλλού και η Γυναικεία Χορωδία κλείνει το πρόγραμμα της μαζί με την Μαλλού, λέγοντας τα κάλαντα. Λίγο πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, η Φιλαρμονική “Διον. Λαυράγκας” υπό την διεύθυνση του Β. Περλικίδη ψάλλει Χριστουγεννιάτικα ακούσματα, κλείνοντας το πρόγραμμα της με Κεφαλονίτικα κάλαντα.

Φυσικά όπως κάθε χρόνο βραβεύτηκαν οι καλύτεροι του Χριστουγεννιάτικου στολισμού στον χώρο τους. Από τους επαγγελματίες η “Βοσκοπούλα”, από τα Ξενοδοχεία το “Tourist” και από τους πολίτες που στόλισαν όμορφα το σπίτι τους ο κ Περλικίδης.

Η βραδιά έκλεισε με την αγαπημένη Μαλλού να τραγουδά δικά της αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών Παρά την παγωνιά ο κόσμος κατέβηκε στην πλατεία, ενώ δίπλα στον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ είδαμε την κα Μαρία Κουνάδη και τον Βαγγέλη Κεκκάτο, τον Νίκο Παπαδάτο.

Χρόνια Πολλά σε όλους Καλές γιορτές

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr