Ο «Αγάπη Μόνο» συνοριοφύλακας στη Χίο παρών και στην πορεία του Κασιδιάρη

Ο Τάσος Ποτσέπης δηλώνει «χαρούμενος και ενθουσιασμένος» και πανέτοιμος να υπερασπιστεί τα «κυριαρχικά δικαιώματα της πανέμορφης πατρίδος μας»

ΟΤάσος Ποτσέπης, περισσότερο γνωστός ως «Αγάπη Μόνο», αποτελεί πλέον μέλος της ελληνικής συνοριοφυλακής στη Χίο, γεγονός που γνωστοποίησε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στο Instagram, φορώντας μάλιστα τη στολή του.

Στην εν λόγω ανάρτηση δηλώνει «χαρούμενος και ενθουσιασμένος» και πανέτοιμος να υπερασπιστεί τα «κυριαρχικά δικαιώματα της πανέμορφης πατρίδος μας». Ο Τάσος Ποτσέπης μπήκε στη Συνοριακή Φρουρά της Χίου με 3.100 μόρια, ωστόσο απέμεναν και οι αθλητικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις, τις οποίες όμως φαίνεται πως πέρασε με επιτυχία.

Σε αντίθεση, δηλαδή, με ό,τι συνέβη στην περσινή του αντίστοιχη προσπάθεια, για να γίνει ειδικός φρουρός, όταν και δεν πέρασε τα ψυχοτεχνικά τεστ. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως λίγα 24ωρα πριν ανακοινώσει ο ίδιος την εισαγωγή του στη Συνοριακή Φρουρά, ο φακός τον απαθανάτισε να βρίσκεται στην πορεία της οποίας ηγείτο ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης.

agapi_mono1.jpg
ethnos.gr
5143397.jpg
Eurokinissi

Πηγή: ethnos.gr