Ο άνθρωπος που βρήκε την Μαρκέλα: «Την είδα να παραπαίει, δεν ήθελε αστυνομία» (vid)

Ο άνθρωπος που βρήκε την Μαρκέλλα και ειδοποίησε την αστυνομία, εξιστόρησε πως μπήκε το τέλος στην αγωνία για την 10χρονη.

Ευτυχώς η αγωνία για την μικρή Μαρκέλλα που είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη, έλαβε τέλος το πρωί του Σαββάτου

Το 10χρονο κοριτσάκι βρέθηκε στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης και παρά την ταλαιπωρία της, έδειχνε να είναι καλά στην υγεία της.

Η μαρτυρία του ανθρώπου που την βρήκε

Το Thestival βρήκε τον άνθρωπο που ειδοποίησε την αστυνομία για την μικρή Μαρκέλλα και εξιστόρησε τι έγινε περίπου στις 9:00 το πρωί.

«Το κοριτσάκι ερχόταν με σχολική τσάντα από το Μέγαρο Μουσικής προς τα εδώ. Παρέπαιε. Έδειχνε κουρασμένο κάπως. Βλέποντάς το με σχολική τσάντα το σταμάτησα και του λέω “βρε κοριτσάκι μου, αφού δεν έχει σχολείο σήμερα, που πας;”. Μου απάνταει “Θέλω να πάω σπίτι μου” και του λέω “που μένεις;”.

Μου λέει μια οδό Καισαρείας, αλλά εγώ είχα δει στην τηλεόραση το silver alert το ρώτησα πως το λένε. Μου λέει Μαρκέλλα και επειδή το Μαρκέλλα μου είχε αποτυπωθεί την σταμάτησα.

Περνούσε μία φίλη μου και της λέω κάνε λίγο στο κοριτσάκι μέχρι να πάρω το 100. Αυτό σε πρώτη φάση μου είπε μην παίρνετε το 100. Τώρα αυτό τι σημαίνει δεν ξέρω. Ας τα βρουν οι Μαγκάρετ και οι Κότζακ της αστυνομίας».

Πηγή: gazzetta.gr