Ο απόλυτος θρήνος στην κηδεία της άτυχης φοιτήτριας που πέθανε στη Γαύδο

Ηοικογένεια και οι φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Καναλίων την άτυχη Κορίνα Λαβράνου, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα στη Γαύδο.

Όπως αναφέρει το corfutvnews.gr η θλίψη ήταν μεγάλη και για την άτυχη φοιτήτρια είχαν όλοι να πουν έναν καλό λόγο. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της κοπέλας, οι οποίοι δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ακόμα τον τόσο άδικο χαμό της κόρης τους.

Την ίδια στιγμή πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τις συνθήκες που έγινε το μοιραίο ατύχημα, όπως επίσης και για τη μεγάλη καθυστέρηση της βοήθειας που θα έπρεπε να είχε λάβει η κοπέλα. Σε δηλώσεις του στο Mega ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, ανέφερε πως έχει ζητηθεί η συνδρομή τεχνικών συμβούλων για διερευνηθούν όλες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

«Οι έρευνες που διεξάγονται από αστυνομικούς με μεγάλη εμπειρία από την Τροχαία Χανίων είναι θέμα χρόνου να διαλευκάνουν χρόνους, πρόσωπα και τις συνθήκες που έγινε το μοιραίο. Οι έρευνες θα στραφούν στις συνθήκες που έλαβαν χώρα σε ό,τι αφορά το τροχαίο ατύχημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Πηγή: reader.gr