Ο δικηγόρος θα παραδεχτεί τον ξυλοδαρμό – Τα μηνύματα που προκάλεσαν την επίθεση στη σύζυγό του μέσα στο αυτοκίνητο

Στην παραδοχή ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του αναμένεται να προχωρήσει ενώπιον της ανακρίτριας ο γνωστός δικηγόρος που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 52χρονος δικηγόρος εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται ενώπιον των δικαστικών Αρχών και απολογείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης σε βάρος της 37χρονης, επίσης δικηγόρου, συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου. Το ζευγάρι μετά από δείπνο σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων επέστρεφε στο σπίτι του στα Βριλήσσια. Οι διαπληκτισμοί ξεκίνησαν ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον γνωστό ποινικολόγο να βρίσκεται στη θέση του οδηγού και δίπλα του να κάθεται το μετέπειτα θύμα του.

Αφορμή για τον καβγά του ζευγαριού στάθηκε η ενασχόληση της συζύγου του με το κινητό της τηλέφωνο και η αποστολή μηνυμάτων τα οποία ο ποινικολόγος θεώρησε «ύποπτα». Αμέσως, τα αίματα άναψαν με τον δικηγόρο να επιτίθεται και να χτυπά τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 52χρονος ποινικολόγος αναμένεται ενώπιον της ανακρίτριας να αλλάξει τους αρχικούς του ισχυρισμούς στους αστυνομικούς και στην απολογία του να παραδεχτεί ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του και να ζητήσει συγγνώμη.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του αναμένεται να προτείνουν στην ανακρίτρια να συμπεριληφθεί και σε προγράμματα συμβουλευτικής, ενώ ως μάρτυρας στην υπόθεση θα καταθέσει και ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου.

Η 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μετέβη η ίδια χθες το βράδυ στο σπίτι του θύματος, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση της 37χρονης γυναίκας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και τα δύο όπλα που είχε ο δικηγόρος.

πηγή: newsit.gr