Ο Γεράσιμος Λιγνός στο “Πάμε πακέτο”-Ποιον κάλεσε (pics)

Στο “Πάμε Πακέτο” είδαμε τον συμπατριώτη μας Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Γεράσιμο Λιγνό. Είχε “πακέτο” για την Πρόεδρο του Συλλόγου “Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες ”  Sylvia Antonarou.

Ο συμπατριώτης μας έγραψε για την εμπειρία του στο fb:

“Θέλω να ευχαριστήσω την εκπομπή #pamepaketo,που με βοήθησε να προβάλω την ομάδα #δενυπάρχουνανθρωποιμεειδικεςαναγκεςμονοανθρωποιμε το πακέτο μου στην πρόεδρο Sylvia Antonarou!! Βοήθησε και εσύ με όποιο τρόπο μπορείς! Σας ευχαριστώ και για την προσωπική μου προβολή!!”

Ενώ από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου έγραψε:

“Έζησα μια από τις πιο μαγικές στιγμές.
Όταν έλαβα την πρόσκληση από το “ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ” δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η δράση του Συλλόγου μας “Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες ” θα είχε τόσο θετικό αντίκτυπο σε κάποιους ανθρώπους,που η ίδια θεωρώ δικούς μου .
Η πρόσκληση του Γεράσιμου Λιγνού με συγκίνησε και με έκανε να αντιληφθώ το μεγαλείο της ψυχής του!! Οι συντελεστές της εκπομπής μας αγκάλιασαν τόσο όμορφα και μας πρόσφεραν στιγμές απόλυτης συγκίνησης!!
Η κυρία Χατζηβασιλείου με απόλυτο σεβασμό,πρόβαλε την επιθυμία ενός αγαπημένου αθλητή και παραολυμπιανίκη
Το να μετατρέπονται τα  “όνειρα” σε πραγματικότητα για μένα είναι προτεραιότητα!! Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, ώστε να επιτευχθούν στόχοι όσων περισσότερων ανθρώπων γίνεται !! Θα είμαι εκεί. Άλλωστε ο σκοπός του συλλόγου μας είναι η ευτυχία και επίτευξη τους.”