Ο «Γολγοθάς» της 55χρονης που δολοφονήθηκε – Αναζητείται ο γιος της

Σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία στο Αιγάλεω, όπου το μεσημέρι της Τετάρτης (20.10.2021), δολοφονήθηκε μία γυναίκα μέσα στο σπίτι της.

Ο μικρότερος από τους πέντε γιους της 55χρονης φέρεται να την μαχαίρωσε στο λαιμό, τραυματίζοντας την θανάσιμα και διαφεύγοντας στη συνέχεια από παράθυρο του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η αδικοχαμένη γυναίκα με αναπηρία αντιμετώπιζε τεράστια οικονομικά προβλήματα, καθώς ο σύζυγός της είχε σκοτωθεί πριν από πολλά χρόνια σε εργατικό ατύχημα και η ίδια ζούσε μόνο με ένα επίδομα. Ο μεγαλύτερος γιος της έμενε σε άλλο σπίτι, και ο δεύτερος κατά σειρά είχε αναλάβει να στηρίζει οικονομικά τη μητέρα και τα αδέρφια του. Οι εντάσεις ήταν πολλές και συχνές, όπως ανέφεραν γείτονες της οικογένειας.

Σύμφωνα με όσα είπε νεαρός φίλος της οικογένειας, ο 20χρονος που αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς είναι ο Νο1 ύποπτος για τη δολοφονία, έζησε κάποια χρόνια σε ίδρυμα στο Νέο Ηράκλειο, με απόφαση της Πρόνοιας. Έφυγε από εκεί, όταν έγινε 19 ετών.

«Ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης. Έπαιρναν ένα επίδομα. Δεν τους βοηθούσε κανείς», είπε μεταξύ άλλων στο newsit.gr.

Αιγάλεω: «Σκότωσε τη μάνα μου»

Μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα της δολοφονημένης μητέρας του, βρέθηκε ο τέταρτος γιος της οικογένειας, ο οποίος έχει ελαφρά νοητική στέρηση.

«Σκότωσε τη μάνα μου! Βοήθεια! Έλεγε ότι θα τη σκοτώσει και το έκανε! Τη σκότωσε!», φώναζε, βγαίνοντας από το σπίτι. Αμέσως, έσπευσαν γείτονες, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο και η Αστυνομία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος σε κατάσταση σοκ έλεγε στους γείτονες: «Φοβάμαι να μπω μέσα να δω τη μάνα μου». Ωστόσο, μπήκε μία φορά μέσα στο σπίτι τους, στο ισόγειο πολυκατοικίας, και ξαναβγήκε.

«Ήμουν στο μπαλκόνι και άκουσα τον πιτσιρικά να λέει “σκότωσε την μάνα μου ο Αντρέας”. Φώναζε “βοήθεια”. Τον ρώτησα πού πήγε ο Αντρέας και μου απάντησε ότι πήδηξε από το μπαλκόνι. Πήρα αμέσως την αστυνομία. Μένω απέναντι εδώ και 20 χρόνια. Υπήρχαν συχνοί τσακωμοί», είπε ο γείτονας που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Άλλος γείτονας ανέφερε πως «20 με 30 φορές το χρόνο ακούγαμε καβγάδες. Τόσο συχνά…», και πρόσθεσε ότι είχε κληθεί πολλές φορές η αστυνομία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πηγή: newsit.gr