Ο ομογενής αρχηγός της Πυροσβεστικής του Τζέρικο παντρεύτηκε μετά από διαδοχικές αναβολές

Ο ομογενής αρχηγός της Πυροσβεστικής στο Τζέρικο Κέρι Κέτσογλου και η Μπριάνα Μάκ Σαβένι την πιο ωραιότερη ημέρα της ζωής τους. Φωτογραφία: Kevin Imm/ ImmsterFirePhotos.com

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ομογενής Κέρι Κετσόγλου (Kerry Ketsoglou), αρχηγός της Πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης Τζέρικο του Λονγκ Άιλαντ, έδωσε τελικά τον όρκο πίστης ενώπιον Θεού και ανθρώπων στην αγαπημένη του νύφη, στις 28 Αυγούστου στο ναό της Αναστάσεως στο Μπρούκβιλ, μετά από τέσσερεις συνεχείς αναβολές λόγω της πανδημίας του κορωνοιού.

Έτσι κατάφερε να υπερπηδήσει το εμπόδιο της πανδημίας και με την βοήθεια των συναδέλφων του να ολοκληρώσει την ευτυχία του.

Οι σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων γιόρτασαν με ιδιαίτερο σφύριγμα το χαρμόσυνο γεγονός, ενώ δυο ένστολοι πυροσβέστες συνόδευσαν τη νύφη την Μπριάνα Μάκ Σαβένι, μέχρι την πόρτα της εκκλησίας.

Ο ομογενής αρχηγός της Πυροσβεστικής στο Τζέρικο Κέρι Κέτσογλου και η Μπριάνα Μάκ Σαβένι την πιο ωραιότερη ημέρα της ζωής τους. Φωτογραφία: Kevin Imm/ ImmsterFirePh

Εκεί η νύφη συνάντησε την μητέρα της, η οποία και την συνόδευσε στο εσωτερικό του ναού.

Τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη επεσήμαναν ότι τα σχέδια που είχαν για τον γάμο τους, μπορεί τελικά να μην υλοποιήθηκαν με τον τρόπο που τα είχαν φανταστεί, ωστόσο η τελετή με την συμμετοχή των συγγενών και των στενών φίλων, είχε ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι. Ήταν όπως συμφώνησαν, η καλύτερη μέρα της ζωής τους.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που παραχώρησαν οι νεόνυμφοι, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής υπηρεσίας κατάφερε όχι μόνο να «κλέψει» την καρδιά της αγαπημένης του, αλλά ταυτόχρονα να κινητοποιήσει το πυροσβεστικό σώμα, δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

Ο ομογενής αρχηγός της Πυροσβεστικής στο Τζέρικο Κέρι Κέτσογλου και η Μπριάνα Μάκ Σαβένι την πιο ωραιότερη ημέρα της ζωής τους. Φωτογραφία: Kevin Imm/ ImmsterFirePh

Πηγή: anamniseis.net