«Ο πατέρας Αντώνιος με στήριξε όταν μεγάλωνα τον γιο μου μόνος μου» – Όσα δήλωσε στο Live News πατέρας φιλοξενούμενου παιδιού

Μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα Αντώνιο και αποκαλύπτει πως τον έχει στηρίξει με ψυχολόγους, αλλά και ανθρώπους στο σπίτι, καθώς μεγάλωνε και μεγαλώνει τον γιο του μόνος του

Ο κ. Νίκος Μαργαρίτης, πατέρας φιλοξενούμενου παιδιού σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου, μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την επαφή του με τον πατέρα Αντώνιο και για την εμπειρία του από διάφορες εθελοντικές δραστηριότητες.

Αρχικά, όπως είπε, η προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση από υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου ακυρώθηκε. «Θεωρούμε σωστό να μη γίνει ακόμα, γιατί τα πράγματα είναι σε έξαρση και μπορεί να υπήρχαν προβλήματα», είπε ο κ. Μαργαρίτης.

Ο ίδιος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα Αντώνιο και αποκαλύπτει πως τον έχει στηρίξει με ψυχολόγους, αλλά και ανθρώπους στο σπίτι, καθώς μεγάλωνε και μεγαλώνει τον γιο του μόνος του.

Ανέφερε πως έχει πάει και ο ίδιος σε κηδεία με το κουτί της Κιβωτού. «Κάθε φορά που παίρναμε ένα κουτί, σφραγισμένο, γνωρίζαμε πως στελνόταν ένα μέιλ στην οικογένεια με το ποσό που βρισκόταν μέσα», σημείωσε.

«Εμείς το χαρτί με την καρτέλα, όπου πάντα όποιος δώριζε χρήματα έγραφε το όνομά του και το χρηματικό ποσό, και το κουτί τα παραδίδαμε στο γραφείο. Από κει και πέρα, δεν γνωρίζω τι γινόταν», συμπλήρωσε.

Τόνισε πως τα ποσά που μαζεύονταν δεν ήταν πολλά. Ανέρχονταν περίπου στα 100 με 120 ευρώ. «Δεν μπορώ να γνωρίζω τι γινόταν στις μεγάλες κηδείες, όπως της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Τράγκα. Εκεί προφανώς θα έμπαιναν πολλά λεφτά», προσέθεσε.

Πηγή: parapolitika.gr