Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος έρχεται στην Κεφαλονιά

񼥤񯲠�ħ쯪񡴟Რб謁𧲠С�ﵫﲮEUROKINISSI /ÉّÏӠʏ͔QɍǓ

Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις των Αποδήμων ΟΔΥΣΣΕΥΣ και στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Γ. Αρσένη

Φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι από τις 3 έως τις 5 Αυγούστου η 19η κατά σειρά Ετήσια Συνάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων ΟΔΥΣΣΕΥΣ.
Την έναρξη των εκδηλώσεων της φετεινής μας Συνάντησης θα κηρύξει η Αυτού Εξοχότητα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Κεντρική εκδήλωση θα είναι τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του αείμνηστου Κεφαλλονίτη πολιτικού και εξέχοντος εκπρόσωπου της κεφαλληνιακής διασποράς Γεράσιμου Δ. Αρσένη, τα οποία θα τελέσει η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η πρόσκληση προς την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας έγινε από την σύζυγο του αείμνηστου Υπουργού κ. Λούκα Κατσέλη σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας.
Οι εκδηλώσεις μας θα γίνουν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών – Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού και σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλλονιάς, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, τη Ιόνιο Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς.

Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Διονύσιος Βλάχος                    Κώστας Βαγγελάτος

Πρόεδρος                                 Γραμματέας