Πέντε παιδιά, το μικρότερο μόλις τριών χρονών, έχασαν την μητέρα τους από το τραγικό δυστύχημα. Φώτο: Gofundme

Προσπάθεια να συγκεντρώσουν χρήματα για την κηδεία της, κάνουν οι συγγενείς και φίλοι της μέσω της σελίδας τους στο Gofundme

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ. (https://neoskosmos.com) Πέντε παιδιά, το μικρότερο μόλις τριών χρονών, έχασαν την μητέρα τους από το τραγικό δυστύχημα. Φώτο: Gofundme

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο η 32χρονη ομογενής μητέρα Tammara Macrokanis, από το Casino της Βόρειας Ν.Ν. Ουαλίας.

Το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου ενώ η νεαρή μητέρα πέντε παιδιών βρισκόταν στο Gold Coast για να επισκεφθεί τους δικούς της, βρέθηκε νεκρή στον αυτοκινητόδρομο Μ1, με τραύματα από δυστύχημα, τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από ένα χτυπημένο αυτοκίνητο που θεωρείται ότι προκάλεσε τον θάνατό της.

Ο 31χρονος οδηγός του αυτοκινήτου από το Upper Coomera, Kaine Andrew Carter, κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση θανάτου αλλά για ανασφάλιστο και μη εγεγγραμένο όχημα.

Η τραγική απώλεια της μητέρας, έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της και κυρίως τα πέντε παιδιά της, το μικρότερο μόλις τριών ετών και το μεγαλύτερο, δεκατεσσάρων.

Η Tammara Macrokanis έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία, απ’ όπου έφυγαν οι πρόγονοί της, Νικόλας και Νόλα Μακροκάνη, το 1928.
Η οικογένεια και οι φίλοι της προσπαθούν ακόμα να βρουν απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η νεαρή ομογενής.

Παράλληλα, έχουν κάνει έκκληση για στήριξη από την κοινωνία, καθώς προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα μέσα από το Gofundme, για να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας της καθώς και για τα πέντε παιδιά που αφήνει πίσω της.

«Η Tammara αντιμετώπιζε αρκετές δυσκολίες, και πρόσφατα είχε καταφέρει να ανακάμψει και να φτιάξει τη ζωή της και είμασταν όλοι τόσο περήφανοι για εκείνη» γράφουν οι συγγενείς της στη σελίδα του Gofundme.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, δεν είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά ή οικονομικά για την πρόωρη τραγική απώλεια της Tammara.

Αφήνει πίσω της πέντε όμορφα παιδιά και μια οικογένεια που την αγαπάει και που θα τους λείψει πολύ.

Ζητάμε να μας βοηθήσετε να την κηδέψουμε και να την αποχαιρετίσουμε όπως της αξίζει. Επιπρόσθετα χρήματα θα δοθούν για την στήριξη των παιδιών της στο δύσκολο δρόμο που έχουν μπροστά τους καθώς και στον αγώνα μας για δικαιοσύνη».

*Για περισσότερες πληροφορίες σε όσους επιθυμούν να στηρίξουν την οικογένεια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.gofundme.com/f/tammara-macrokanis-memorial

Η οικογένεια και φίλοι της 32χρονης ομογενούς Tammara θρηνούν την πρόωρη απώλειά της και θυμούνται την έντονη προσωπικότητα και τη ζωντάνια της. Φώτο: Supplied

Πηγή: anamniseis.net