Ο σκύλος του οποίου έκοψαν τα πόδια του σε σφαγείο διασώθηκε. Βρήκε σπίτι

Ήταν έτοιμος να γίνει φαγητό στην Κίνα, όπου η ουρά του και τα πόδια κόπηκαν.

Δυστυχώς, πολλά ζώα πρέπει ακόμη να περάσουν από καταστάσεις κακοποίησης, ο κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι να τα προστατεύσει. Ευτυχώς, υπάρχουν εκείνοι που είναι υπεύθυνοι και τους βοηθούν να έχουν το καλύτερο δυνατό μέλλον, ενώσεις και οικογένειες με συναισθήματα που τα φροντίζουν, τα προστατεύουν και προσπαθούν να τα σώσουν.

Αυτή είναι μια ιστορία που ξεκίνησε άσχημα, αλλά ευτυχώς μπόρεσε και τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, πηγή έμπνευσης για τους λάτρεις των ζώων να συνεχίσουν να κάνουν το σημαντικό τους έργο .

Μερικά ζώα υποφέρουν από τη χειρότερη κακομεταχείριση που μπορούμε να φανταστούμε. Ενώ οι περισσότερες χώρες βλέπουν τα σκυλιά ως φίλους και συντρόφους, άλλες όχι.

Στην Κίνα και τη Νότια Κορέα, για παράδειγμα, τα σκυλιά κακοποιούνται μερικές φορές και πωλούνται σε αγορές κρέατος. Ακόμα χειρότερα, πιστεύουν ότι όσο περισσότερο άγχος βιώνει ένα ζώο, τόσο καλύτερη τιμή μπορεί να πάρει για αυτό.

Αυτή η αποτρόπαια πράξη οδηγεί μερικές φορές σε καταπληκτικές ιστορίες.

Όπως με κάθε κακή πράξη, οι καλοί άνθρωποι ψάχνουν πάντα να βρουν τρόπους για να βοηθήσουν. Η ιστορία ενός Δαλματία δείχνει πόσο ανθεκτικά σκυλιά μπορούν να είναι και επίσης πόσο oi καλοί άνθρωποι μπορούν να ενεργήσουν.

Η Emma Roo είχε μια πιο δύσκολη ζωή από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι ποτέ. Γεννημένη στην Κίνα, η Emma Roo είχε ένα ελαττωματικό δάκτυλο και εγκαταλείφθηκε στο δρόμο. Λίγο αργότερα, συνελήφθη από ένα κινέζικο σφαγείο και κακοποιήθηκε.

Τα πράγματα που έγιναν σε αυτό το γλυκό κορίτσι είναι δύσκολο να ειπωθούν.

Όταν μεταφέρθηκε στο σφαγείο, έκοψαν τα μπροστινά πόδια της, τις άκρες των αυτιών της και μέρη της ουράς της. Εκείνη την εποχή, η Έμμα ήταν μόλις οκτώ εβδομάδων.

Ευτυχώς, αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας της.

Η Έμμα διασώθηκε και άλλαξε ολόκληρη η ζωή της.

Οι διασώστες στο Πεκίνο την άρπαξαν και ήξεραν ότι θα είχε περισσότερες πιθανότητες να υιοθετηθεί στο εξωτερικό. Έφτασαν στο Dalmatian Rescue της Νότιας Φλόριντα, ελπίζοντας να βρουν σπίτι. Έφτασε στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2020, λίγο πριν διακοπεί η μεταφορά ζώων λόγω του κοροναϊού.

Η Misha Rackcliff είδε μια εικόνα του γλυκού Δαλματία και ήξερε ότι έπρεπε να τη συναντήσει.

Αφού είδε τη φωτογραφία της στο διαδίκτυο, η Misha γνώριζε ότι υπήρχε λόγος που η Emma ήταν στις ΗΠΑ

«Θυμάμαι που έβλεπα την Emma online – έχει τα πιο κεχριμπαρένια μάτια που μοιάζουν με ανθρώπου. Δεν σκέφτηκα καν την κατάσταση της. Ήξερα ότι αυτό το σκυλί μου στάλθηκε για έναν λόγο. ”

Οδηγώντας 5 ώρες για να πάρει την Έμμα, ήταν έκπληκτη με το πόσο γλυκιά ήταν.

Μετά από μια τόσο σκληρή ζωή, η Misha ανησυχούσε ότι θα ήταν επιθετική ή φοβική.

Είναι κατανοητό ότι η Misha πήγε να την γνωρίσει πιστεύοντας ότι η Emma θα είχε κάποια σοβαρά προβλήματα προσωπικότητας. Είχε μια σκληρή ζωή και χρειαζόταν κάποιον να τη φροντίζει. Απίστευτο, η ιδιοσυγκρασία της ήταν χρυσή!

«Όταν τη συνάντησα, νόμιζα ότι μπορεί να είναι κρύα ή να μην ενδιαφέρεται για άτομα από το τραύματα που είχε, αλλά ήρθε κατευθείαν στα χέρια μου. Μέχρι να τελειώσουμε το πεντάωρο οδικό ταξίδι για το σπίτι, είναι σαν να ήξερε ότι ήμουν το πρόσωπό της και ότι δεν θα την αφήσω ποτέ ».

Με μια πορεία προς την ανάκαμψη, η Έμμα άρχισε να θεραπεύεται.

Υπήρχαν ακόμα στιγμές όπου η Έμμα χρειαζόταν κάποια επιπλέον αγάπη. Δεν εμπιστευόταν τους άντρες, και οτιδήποτε έμοιαζε με πριόνι (χλοοκοπτικά) θα την έστελνε σε φρενίτιδα. Αργά αλλά σίγουρα, ωστόσο, έγινε καλύτερη και υγιέστερη.

Ας ελπίσουμε ότι κανένα ζώο δεν πρέπει να περάσει από κάτι τέτοιο ή κάτι παρόμοιο, είναι ζωντανά όντα που αναπνέουν και αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο όπως κι εμείς, ο καλύτερος τρόπος για να δείξουμε ότι είμαστε πιο έξυπνοι είναι να τα φροντίζουμε.

«Δεν είμαστε οι ήρωες, τα σκυλιά είναι οι ήρωες. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια. Υπάρχουν οργανισμοί που θέλουν να σας βοηθήσουν να δώσετε στο σκυλί σας την καλύτερη δυνατή ζωή. ”

Πηγή: http://www.pet-sitting.gr/