Η ΣΥΝ-ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΜΑΣ, Παρασκευή πρωί , 10 Γενάρη

«Συν» γιατί έγινε συγχρόνως με της Ναυτικής Ακαδημίας Ιονίου. Πέρυσι είχαμε φιλοξενήσει αντιπροσωπεία των σπουδαστών στο χώρο που διοργανώσαμε την αντίστοιχη εκδήλωση μας, εφέτος ήταν η σειρά της Ακαδημίας να φιλοξενήσει «αντιπροσωπεία» του Συλλόγου μας. Γι’αυτή την φιλοξενία οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κ.Διοικητή της Ακαδημίας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Αναστ. Σχοινά, τους επιτελείς του και το διδακτικό προσωπικό, (που συμπεριλαμβάνει και δύο συναδέλφους , μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, τον καπετάν Νίκο Αποστολάτο και τον καπετάν Σπύρο Λασκαράτο), όσο και τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές, οι οποίοι με τις αντιδράσεις τους έδειξαν πως τους «άγγιξαν» όσα τους απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου μας (και επί δώδεκα χρόνια καθηγητής της ΑΕΝ Ιονίου) καπετάν Τάσος Παγουλάτος και στις δύο παρεμβάσεις του.

Το διάχυτο ναυτικό κλίμα της εκδήλωσης, αποτέλεσμα του χώρου και της παρουσίας του «απερχόμενου» και του «ερχόμενου» διανθίστηκε και από το στιγμιότυπο της βράβευσης του αριστεύσαντος αποφοιτούντος σπουδαστή, από το Ίδρυμα «Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή», δια του εκπροσώπου του , καπετάν Άγγελου Μπενετάτου, τέως Προέδρου για εννέα χρόνια του Συλλόγου μας.

Μαζί με τις ευχές των παρευρεθέντων εκπροσώπων της Εκκλησίας και της Πολιτείας προς τους σπουδαστές για πετυχημένη σταδιοδρομία ενώνουμε και τις δικές μας , υπενθυμίζοντας πως η πείρα μας είναι πάντα στη διάθεση τους, αν νομίζουν πως μπορεί να τους βοηθήσει σε οτιδήποτε.

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΡόδη Κράτσα: Δράμα στο Ιόνιο-Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης λαθρομεταναστών
Επόμενο άρθροΗ πρόσφατη επίσκεψη μας στην Ζάκυνθο υπήρξε εξαιρετικά παραγωγική και χρήσιμη