Ο συμπατριώτης μας παγκοσμίου φήμης καθηγητής μεταμοσχεύσεων Ανδρέας Τζάκης μιλάει για τη ζωή και την Κεφαλονιά [βίντεο]

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημμένος ο Παγκσομίου φήμης καθηγητής Χειρουργικής ειδικός στις μεταμοσχεύσεις κ Ανδρέας Τζάκης σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης με πολύ ενδιαφέρον για τις μεταμοσχεύσεις.

Ο κ Τζάκης μιλάει. – Για την επιλογή του στην Ιατρική, στην Χειρουργική και στις Μεταμοσχεύσεις. – Πώς έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στην Αμερική. – Για την εμπειρία του στις μεταμοσχεύσεις. – Για τις μεταμοσχεύσεις στο Νοσοκομείο Μεμόριαλ. – Για τις μεταμοσχεύσεις Νεφρού – Για τις μεταμοσχεύσεις που ειχε πραγματοποιήσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. – Για το διδακτικό και Συγγραφικό του έργο – Για την τιμητική του εγγραφή 2 φορές στο βιβλίο Γκίνες. – Για το πότε άρχισαν οι Μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα? – Γιατι δεν συνεχίσθηκαν με τον ιδιο ενθουσιασμό.

– Σε ποια θέση βρίσκετε η Ελλάδα στις Μεταμοσχεύσεις. – Πώς μπορούν να εξυχρονισθούν οι μεταμοσχεύσεις?

– Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα από τα μέρη του σώματος για μεταμόσχευση. – Πόσο εύκολη είναι η Αιμαοκάθαρση. – Γιατι γύρισε στην Ελλάδα και που θέλει να βοηθήση στον τομέα των μεταμοσχεύσεων . – Πώς είναι η ποιότητα των ασθενών μετά την Μεταμόσχευση – Για τους δότες και τους λύπτες. – και άλλα πολλά.