Οδηγός βιντεοσκοπούσε και χλεύαζε ετοιμοθάνατους αστυνομικούς μετά από τροχαίο (vid)

Οι αστυνομικοί τον είχαν σταματήσει για παραβίαση του ορίου ταχύτητας.

Ένας Αυστραλός οδηγός μαγνητοσκοπούσε και χλεύαζε τέσσερις αστυνομικούς που πέθαιναν μετά από τροχαίο, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει το BBC, ο 41χρονος Richard Pusey, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απερίσκεπτη συμπεριφορά και παρακώλυση της δικαιοσύνης, τραβούσε βίντεο τους ετοιμοθάνατους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί τον είχαν σταματήσει για παραβίαση του ορίου ταχύτητας.

Λίγο αργότερα, ένα φορτηγό μπήκε στη λωρίδα και έπεσε πάνω στους αστυνομικούς.

Ο Pusey δεν τραυματίστηκε αλλά σύμφωνα με την αστυνομία τραβούσε βίντεο και χλεύαζε τους αστυνομικούς που είχαν πέσει στον δρόμο και ήταν ετοιμοθάνατοι.

Τι συνέβη

Και οι τέσσερις αστυνομικοί στέκονταν έξω από τα αυτοκίνητά τους όταν το φορτηγό έπεσε πάνω τους και στην Porsche του Pusey.

Μάλιστα ο νεαρός κατεγράφη από την κάμερα που φορούσε στη στολή της η μια από τους αστυνομικούς να την κοροϊδεύει ενώ εκείνη χαροπάλευε κάτω από το φορτηγό. Σύμφωνα με κάποιους ειδικούς ίσως να ήταν ακόμα ζωντανή. Σύμφωνα με τις Αρχές βρέθηκε θετικός σε χρήση ναρκωτικών.

Ο κ. Pusey συνελήφθη στο σπίτι του στη Μελβούρνη λίγες ώρες μετά το ατύχημα στις 22 Απριλίου. Οι αστυνομικοί Lynette Taylor, Kevin King, Glen Humphris και Josh Prestney πέθαναν επί τόπου.

Τη Δευτέρα, ο δικηγόρος του, Βίνσεντ Πέτερς, δήλωσε ότι ο πελάτης του μπορεί να ήταν σοκαρισμένος μετά το ατύχημα, ανέφερε ο Australian Associated Press.

Ο οδηγός, του φορτηγού  Mohinder Singh Bajwa, αντιμετωπίζει και αυτός κατηγορίες.

Πηγή: gazzetta.gr