Οι αγωνίες του κου Γαλιατσάτου για την Ζάκυνθο και …….οι προχειρότητες που τους χαρακτηρίζουν

Δυστυχώς τα προβλήματα των τοπικών  κοινωνιών των νησιών  μας και ιδιαίτερα των Δήμων έχουν αφήσει στο απυρόβλητο τον περιφερειάρχη μας κο Γαλιατσάτο να θεωρεί  ότι το  να προσπαθείς τριάμισι χρόνια τώρα να μην κάνεις τίποτα και να χρειάζεσαι μεγάλη  προσπάθεια να το πετύχεις  δεν είναι τιμητικό ούτε για αυτόν, ούτε για τις ετερόκλητες δυνάμεις που τον έκαναν περιφερειάρχη, αλλά και ούτε για την Ιόνια περιφέρειά μας.

Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια ο Περιφερειάρχης μας κος Γαλιατσάτος έχει αγωνία (κατά δήλωση του) για τον δρόμο Ξύγκια – Αλυκές έργο το οποίο ο ίδιος απένταξε με την δικαιολογία των συμπληρωματικών μελετών, έχει αγωνία για τα υδατοδρόμια με όλη την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να τον βοηθάει, για το master plan του Λιμένος  Ζακύνθου όπου άλλα ψήφισε στο περιφερειακό συμβούλιο και άλλα υποστήριξε μόλις τον αγρίεψε ο προϊστάμενος υπουργός του και  μη θέλοντας να  χαλάσει το χατίρι  του κου Κοντονή ( άλλωστε του χρωστά και υποχρέωση), για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κέρκυρας – Ζάκυνθος όπου το πρόβλημα που εντόπισε είναι μόνο η έλλειψη….wifi αλλά  για τα 2 εκ. ευρώ ούτε κουβέντα.

Δεν μας είπε ο κος Γαλιατσάτος και η παρέα του τι έγινε με το μεγαλόπνοο έργο της γέφυρας του Αγίου Χαραλάμπη με τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας να πηγαίνουν και δύο να έρχονται, δεν μας λέει με το Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου  τι θα κάνει ως προϊστάμενη αρχή.

Νομίζει ο κος Γαλιατσάτος ότι να επιπλήττει του ς Δήμους που …… τον έχουν αγιοποιήσει δεν αποτάσσετε την πολιτική του απραξία . Δεν του χρωστάει ο τόπος άλλα  αυτός χρωστάει  και ιδιαίτερα στον Ζακυνθινό Λαό.

Όπως έχω αναφέρει  ξανά ο πολιτικός τους χρόνος έχει τελειώσει. Λόγο του εκλογικού συστήματος συνεχίζουν να «διοικούν».

Όσον αφορά για την στρατιωτική γέφυρα του Αγίου Χαραλάμπη θα έχουμε χρόνο να τα ξαναπούμε άλλωστε η προχειρότητα ….  τους  χαρακτηρίζει.

 

Με τιμή

Στασινόπουλος Γεώργιος

Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφέρειας Ιόνιων Νήσων