Όλο το διαδίκτυο υποκλίνεται στη Μαριάννα Τουμασάτου: Με 9 λέξεις είπε αυτό που όλοι σκεφτόμαστε!

Για τη ζωή της, την υποκριτική, την οικογένειά της με τον Αλέξανδρο Σταύρου, αλλά και τις κρίσεις στην ελληνική κοινωνία μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Για τη δουλειά της, και την διαχείριση των συγκρούσεων, είπε αρχικά: «Έχω έρθει σε σύγκρουση στη δουλειά και ήμουν ανυποχώρητη, άλλα ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς μία σύγκρουση έχει να κάνει και με τον τρόπο του άλλου. Αν κάποιος σε μία σύγκρουση κάνει το “κριάρι” θα κάνω πίσω, αλλά την τρίτη φορά θα γίνω κι εγώ ”ταύρος”».

Σε αναφορά για την κόρη της αλλά και τους αγώνες για το δίκαιο, η ηθοποιός τόνισε: «Στο σχολείο αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των μαθητών, ήμουν όπου γάμος και χαρά “η μπιρμπίλω πρώτη”. Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο της με ευγένεια. Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες. Έχω εξηγήσει στην κόρη μου ότι θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω. Δεν ισχύει ότι τα παιδιά μας γίνονται αντίγραφο μας. Θα κρατήσουν από εμάς ό,τι θέλουν».

Για τον σύζυγό της, είπε: «Μπαμπάς και κόρη έχουν κάνει κόμμα στο σπίτι και εγώ φαίνομαι η πιο αυστηρή στο σπίτι. Ο δεσμός της μητέρας με τα παιδιά είναι αδιάρρηκτος. Δεν διαφωνούμε ποτέ μπροστά στην κόρη μας με τον Αλέξανδρο, κρατάμε κοινή γραμμή σε αυτά που λέμε».

Στην ίδια συνέντευξη, δήλωσε: «Στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές προς όλες τις κατευθύνσεις, είμαστε “μπάτε σκύλοι αλέστε”. Μου ακούγεται μία χαρά ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Είναι ανοησίες ότι τα παιδιά τους θα γίνουν ομοφυλόφιλα».

Τέλος, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Θέλω η κόρη μου να είναι ευτυχισμένη, γερή και ας γίνει ό,τι θέλει. Δεν έχω πει ποτέ στην κόρη μου “τι έκανα για να σε μεγαλώσω”, δεν κρεμάστηκα από τον πολυέλαιο».

πηγή: protothema.gr