Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα-Τι θα ακολουθήσει

Ολοκληρώθηκε η κυρία ανάκριση για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την παράδοση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων στην ανακρίτρια, ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Τοξικολογίας Νίκος Ράικος, κλήθηκε να καταθέσει παρέχοντας διευκρινήσεις για τα ευρήματα. Ως γνωστόν από τον έλεγχο στα ουρά της καταγγέλλουσας δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, δεν υποβλήθηκε αίτημα για την εξέταση τριχών της παθούσας, με στόχο τον εντοπισμό ιχνών ναρκωτικών, σε εργαστήριο του εξωτερικού.

Προσεχώς, η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί σε εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος θα κάνει σχετική πρόταση , προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, για την παραπομπή ή την απαλλαγή του γόνου εύπορης οικογένειας, ο οποίος είναι ο μοναδικός κατηγορούμενος.

Εις βάρος του 27χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος.

Πηγή: pronews.gr