Η Κωνσταντίνα Γιαντσίδη πέτυχε πανελλαδική πρωτιά, καθώς η μαθήτρια από τη Ρόδο αρίστευσε στις Πανελλήνιες 2022 συγκεντρώνοντας 19.625 μόρια και μπαίνει στην Ιατρική. Η συγκεκριμένη βαθμολογία που ενδεχομένως να είναι και η υψηλότερη στην Ελλάδα, της δίνει υψηλότατη θέση στην Ιατρική Σχολή. Σύμφωνα με την «Ροδιακή» η μαθήτρια του Λυκείου Αφάντου κατάφερε να επιτύχει σχεδόν το απόλυτο έχοντας λάβει τις εξής βαθμολογίες: Χημεία 20, Φυσική 20 Βιολογία 19,8 και έκθεση 18,6!

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα η Κωνσταντίνα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η φετινή χρονιά απαιτούσε επίπονη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο». «Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Κωνσταντίνα Γιαντσίδη
Η Κωνσταντίνα Γιαντσίδη 

Σύμφωνα με την rodiaki.gr κατά πάσα πιθανότητα με τη συγκεκριμένη βαθμολογία η νεαρή από τη Ρόδο ενδέχεται να είναι η πρώτη των πρώτων σε όλη τη χώρα!

Πηγή: reader.gr

Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: Σημαντική δωρεά χρηματοδότησε την ανακαίνιση του κεντρικού ορόφου του νοσοκομείου καθώς και του ιατρείου επειγόντων περιστατικών (εικόνες)
Επόμενο άρθροPower Pass-Προσοχή! Ελέγξτε την πορεία την αίτησής σας -Ποιες «πετάει» εκτός το σύστημα