Πάνος Σόμπολος για Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη: «Όταν ο γιος μου τους πήρε συνέντευξη, μου τηλεφώνησε και μου είπε…»

Στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Σόμπολος το βράδυ της Τετάρτης 5/6.

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη στροφή του στη συγγραφή, αλλά και για την καριέρα του στη δημοσιογραφία.

«Δεν μπορείς να είσαι 100 χρονών και να γυρνάς με το μικρόφωνο στο χέρι. Θέλεις την εμπειρία μου τη γνώση μου ευχαρίστως να σου τα μεταφέρω ως προσκεκλημένος όχι ως εργαζόμενος να κόβω θέση από νεότερους συναδέλφους μου. εγώ είμαι κάθετος», είπε αρχικά ο Πάνος Σόμπολος.

 

 

Μιλώντας για τα παιδιά του και τα εγγόνια του ο Πάνος Σόμπολος ανέφερε: «Και ο γιος και η κόρη και τα εγγονάκια μου είναι καλά, με αξίωσε ο θεός να τα δω να μεγαλώνουν και να τα χαίρομαι. Η γυναίκα μου έφυγε το 2007, δεν κατάφερε να δει τα εγγονάκια της και να ζήσει τις χαρές που ζω εγώ σήμερα».

Για την από κοινού συνέντευξη που εξασφάλισε ο γιος του, Γιώργος Σόμπολος από τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας είπε: «Ο γιος μου, όπως όλοι οι συνάδελφοι, προσπαθούσε να πάρει συνέντευξη από τη μάνα ή τον πατέρα. Κατάφερε να πάρει την πρώτη και την τελευταία συνέντευξη από κοινού. Αυτή ήταν η επιτυχία η μεγάλη. Και αναφέρθηκαν ο καθένας στα δικά του.

Με πήρε τηλέφωνο ο γιος μου και μου λέει “Μπαμπά, τα κατάφερα, πήρα συνέντευξη από τους γονείς!”. Του είπα “πώς τους φέρθηκες Γιώργο; “Με σεβασμό ρε πατέρα” πώς θα τους φερόμουν; Έχασαν τρία παιδιά”. Τότε δεν είχε προχωρήσει η ανάκριση».

 

Δείτε το βίντεο στο tilestwra.com