Παραλία Βάρκιζας -Κορωνοϊός: Καταγγελίες για όργια αυθαιρεσιών και αισχροκέρδεια

Η κάμερα της εκπομπής του Mega, Live News, μετά από καταγγελίες βρέθηκε στην ελεύθερη παραλία της Βάρκιζας και παρουσίασε μία σειρά από αυθαιρεσίες που όπως λέει έχουν γίνει σύστημα.

Στο ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρεται ότι οι ξαπλώστρες νοικιάζονται χωρίς αποδείξεις και χωρίς να τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας και ότι οι καντίνες σερβίρουν από μπύρες μέχρι κοκτέιλ.

Οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν στη συγκεκριμένη παραλία λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης και κατευθύνθηκαν προς την καντίνα η οποία νοικιάζει τις ξαπλώστρες.

Όπως καταγγέλλει το ρεπορτάζ παρά την πανδημία του νέου κορωνοϊού και τα μέτρα κοινωνικής απόστασης που πρέπει να τηρούνται, δεν έχει αλλάξει κάτι στη μεθοδολογία της καντίνας, καθώς ο κάθε πελάτης μπορεί να πάρει όσες ξαπλώστρες θέλει και να τις βάλει όπου επιθυμεί. Αρκεί όπως μας λένε να είναι στο οπτικό τους πεδίο για να ελέγχουν με το μάτι.

Ξαπλώστρες που φυσικά δεν απολυμαίνονται και που τοποθετούνται αυθαίρετα.

Ακόμα η εκπομπή καταγγέλλει και αισχροκέρδεια, αφού όπως υποστηρίζει μετά τις ξαπλώστρες για την αγορά ενός κοκτέιλ, μίας μπύρας και δύο νερών, ζητήθηκε στους ρεπόρτερ να πληρώσουν 15 ευρώ, η απόδειξη όμως γράφει 4,40 ευρώ, ενώ η χρέωση για τις τρεις ξαπλώστρες δεν υπάρχει.

Πηγή: aftodioikisi.gr