ΠΑΤΡΑ: 10 συγγενείς του Μάνου και της Ρούλας στο Ανθρωποκτονιών

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θρίλερ της Πάτρας, καθώς τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην αχαϊκή πόλη κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών, καθώς αναμένεται να μπουν στο κάδρο των ερευνών και οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στο πλαίσιο επίσπευσης της έρευνας για το κλείσιμο της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών, οι Αρχές αποφάσισαν τη μετάβαση στην Πάτρα κλιμακίου του ανθρωποκτονιών το οποίο θα λάβει καταθέσεις από τουλάχιστον 10 άτομα, συγγενείς της 33χρονης κατηγορουμένης, αλλά και λοιπούς φίλους του ζευγαριού που γνώριζαν τι συνέβαινε στο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου.

Στο πλαίσιο επίσπευσης της έρευνας, από τις ανακριτικές Αρχές έχει ζητηθεί να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν πέντε τα πορίσματα που αφορούν τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, αλλά και αυτά που αφορούν την εξέταση του φιαλιδίου που βρέθηκε με το αίμα της Τζωρτζίνας.

Το ζήτημα είναι τα δύο κρίσιμα βράδια είναι που πέθανε η Ιριδα στο σπίτι στην Πάτρα και αλλά και όταν παρουσίασε τα περίεργα προβλήματα η Τζωρτζίνα σε χωριό που ήταν και άλλοι συγγενείς.

Πηγή: flamis.gr