Πάτρα: Αυτό ζητάει τώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Δεν το βάζει κάτω η Ρούλα Πισπιρίγκου στο θέμα της κεταμίνης, της ουσίας που αποδείχθηκε ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, με την ίδια να έχει προφυλακιστεί, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η υπεράσπιση της 33χρονης ζητά επίσημα πλέον την επανεξέταση ή επαλήθευση των αποτελεσμάτων από την πρώτη εξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας, που έγινε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ελεγχθεί εάν της είχε χορηγηθεί κεταμίνη.

Ζητήθηκε λοιπόν, με αίτημα προς την ανακρίτρια, να γίνει ένας επανέλεγχος του δείγματος στο τοξικολογικό εργαστήριο των Χανίων, ένα από τα καλύτερα εργαστήρια της χώρας.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο MEGA και το εν λόγω εργαστήριο, ύστερα από επικοινωνία της εκπομπής Live News, ενώ σημειώνεται πως το κόστος της εξέτασης, που φέρεται να είναι μεγάλο, θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Έγγραφο-«φωτιά» από το Παίδων για την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα
Εν τω μεταξύ, νέες αποκαλύψεις σχετικά με την κεταμίνη, η χορήγηση της οποίας σε μεγάλη ποσότητα προκάλεσε τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη, έρχονται στο φως.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, έγγραφο από το Νοσοκομείο Παίδων αποσαφηνίζει πολλά πράγματα στην πρωτοφανή και πολύπλοκη αυτή υπόθεση.

Επίσης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι το δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας, από το οποίο προέκυψε η ποσότητα της κεταμίνης, θα εξεταστεί και από εργαστήριο που έχει επιλέξει η πλευρά της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, Ρούλας Πισπιρίγκου – κάτι που επιβεβαιώθηκε.

Πηγή:instanews.gr