Το παρασκήνιο της πραγματικά απίστευτης ιστορίας η οποία λαμβάνει χώρα τα τελευταία 24ωρα μέσα και έξω από το σπίτι της Ευγενίας Κούτρα στην οδό Μπιζανίου με αποκορύφωμα την «εξαφάνιση» της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας καταγράφεται στη μήνυση που κατέθεσε χθες το πρωί ο Μάνος Δασκαλάκης!

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα ζητεί την ποινική δίωξη των «αγνώστων» οι οποίοι όπως λέει από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι και το πρωί του Σαββάτου μπαινοέβγαιναν στο ακίνητο της Μπιζανίου και αφαίρεσαν την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

«Η σχολική αυτή τσάντα περιέχει έγγραφα (ζωγραφιές κλπ), τα οποία η κα Ανακρίτρια του 18ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία διεξάγει την τακτική κυρία ανάκριση για το θάνατο της κόρης μου, έχει ζητήσει μέσω του συνηγόρου μου, να τα παραδώσω στην πραγματογνώμονα προκειμένου η τελευταία να αποφανθεί για τα ζητήματα που η κα Ανακρίτρια της έχει θέσει με την υπ’ αριθ. 231/2022 Διάταξή Της» αναφέρει στην μήνυση του επισημαίνοντας ότι εχτές το βράδυ είχε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Δημήτρη Καράμπελα, επικοινωνία με τον εκ των δικηγόρο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Κωνσταντίνο Λέων προκειμένου σήμερα το πρωί να του παραδοθεί η τσάντα.

Στη συνέχεια της μήνυσης του ο Δασκαλάκης επισημαίνει ότι   ο δικηγόρος του επικοινώνησε εκ νέου με τον κ. Λέων για να πληροφορηθεί ότι η τσάντα είχε εξαφανιστεί…! «Σήμερα και περί ώρα 09:50’, σε επικοινωνία που είχε ο πληρεξούσιος δικηγόρος μου τον ανωτέρω, ο κος Λέων τον ενημέρωσε ότι η τσάντα αυτή δεν υπάρχει πλέον εντός του ακινήτου. Κατά ταύτα, ως πατέρας της αποθανούσης και ως συνιδιοκτήτης με την Σωτηρία Πισπιρίγκου του Ανδρέα της ανωτέρω σχολικής τσάντας, μηνύω και ζητώ τη νόμιμη τιμωρία όσων το χρονικό διάστημα μεταξύ της 15:30’ της 27-5-2022 και της 9:53’ της σήμερον (28-5-2022) εισήλθαν στο παραπάνω ακίνητο και αφαίρεσαν με σκοπό να την ιδιοποιηθούν παράνομα την παραπάνω σχολική τσάντα. Εις βάρος μου τελέστηκε επίσης και το αδίκημα της υπεξαγωγής εγγράφων διότι όσοι εισήλθαν στο παραπάνω ακίνητο και αφαίρεσαν την τσάντα, απέκρυψαν έγγραφα των οποίων δεν ήταν κύριοι, έχοντας σκοπό να με βλάψουν με την απόκρυψη αυτών των εγγράφων, επί των οποίων εγώ έχω δικαίωμα, κατά τις διατάξεις του αστικού δικαίου, να ζητήσω την παράδοσή τους», καταλήγει στη μήνυση του.

Ιστορικό

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας συζητήθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει πέντε συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα ζητώντας να τους παραδοθούν από τους Δασκάλακη-Πισπιρίγκου τα κλειδιά του πρώτου και του δεύτερου ορόφου του ακινήτου της Μπιζανίου. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την Δευτέρα. Ωστόσο αιφνιδίως το μεσημέρι της Παρασκευής σε ζωντανή σύνδεση με τηλεοπτικές εκπομπές, ακριβώς στις 15.30, οι δυο δικηγόροι (Θεοδωρόπουλος και Λέων) παρουσία κλειδαρά μπήκαν στο ακίνητο της Κούτρα και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρισκόταν η διαβόητη τσάντα αλλά και παιχνίδια των τραγικά χαμένων παιδιών της οικογένειας. Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Θεοδωρόπουλος με τη βοήθεια κλειδαρά προφανώς άνοιξε και την πόρτα του δεύτερου ορόφου καταγράφοντας πλάνα μέσω του κινητού του τηλεφώνου και σχολιάζοντας τις εικόνες που αντίκρισε σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Πηγή: flamis.gr

Προηγούμενο άρθροΆλωση της Κωνσταντινούπολης: Οι προδότες, ο θρησκευτικός εμφύλιος και πώς παραδόθηκε η Βασιλεύουσα με συμφωνία στον Μωάμεθ – Μύθος η Κερκόπορτα και οι σκληρές μάχες πριν από την πτώση
Επόμενο άρθροΟι… ειδικοί θέλουν και 4η δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού – Ποιους βάζουν «στόχο» σε αυτή την φάση