Πάτρα: «Δεν έχει χρησιμοποιηθεί κεταμίνη στην Τζωρτζίνα σε ανάνηψη» λένε νοσοκομειακές πηγές-Ποιες “ύποπτες” αναζητήσεις της 33χρονης βρέθηκαν στο διαδίκτυο

Στη Ρούλα Πισπιρίγκου απαντούν νοσοκομειακές πηγές, αναφορικά με τη θέση της 33χρονης ότι γιατροί χορήγησαν την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

Τι απαντούν νοσοκομειακές πηγές στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα από γιατρούς

Ωστόσο, νοσοκομειακές πηγές  απαντούν στην παραπάνω θέση που αναμένεται να παρουσιαστεί στην ανακρίτρια από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν: «Κατηγορηματικά δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε ανάνηψη στην Τζωρτζίνα κεταμίνη».

Ο αστυνομικός συντάκτης του Live News, Βασίλης Λαμπρόπουλος, δήλωσε πως ήδη έχουν βρεθεί «ύποπτες» αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο.

Αναζητήσεις για φάρμακα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο και αν επαληθευτούν αναμένεται να φέρουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ήδη πάντως η υπόθεση χαρακτηρίζεται απόλυτα δεμένη, αφού η 33χρονη ήταν μόνη στο μονόκλινο δωμάτιο όταν πέθανε η 9χρονη Τζωρτζίνα, με την τελευταία επίσκεψη των γιατρών να έχει γίνει μία ώρα νωρίτερα. Η κεταμίνη της στέρησε τη ζωή, το πολύ μέσα σε 20 λεπτά, όπως ανέφεραν οι επιστήμονες.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά για συγκεκριμένες φαρμακευτικές ουσίες.

Όπως ανέφερε μάλιστα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, είχε προχωρήσει σε σχετικές αγορές, που ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είχαν βάλει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα στενά της πρόσωπα από την Πάτρα στο «κάδρο» της έρευνας και οι παρακολουθήσεις ήταν αδιάκοπες και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πρόκειται να ομολογήσει και φυσικά να μιλήσει για την κεταμίνη. Γι’ αυτό θέλουν επιπλέον στοιχεία που να μην της αφήνουν, όπως λένε το παραμικρό περιθώριο ελιγμού ή άρνησης της βαρύτατης κατηγορίας.

Το έργο της αστυνομίας χαρακτηρίζεται δύσκολο. Είναι χαρακτηριστικό πως και για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, οι Αρχές δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν πως το «όπλο» έφτασε στα χέρια της γυναίκας που το χρησιμοποίησε.

Πηγή: pronews.gr