Πάτρα: Έφτασε η ώρα της αλήθειας για Μαλένα και Ίριδα

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδοθούν των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας, που ανέλαβαν να ερευνήσουν την αιτία θανάτου των δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και ξεκίνησαν το έργο τους από μηδενική βάση, αναμένεται να παραδώσουν το πόρισμά τους στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

«Κλειδί» οι ιστολογικές

Οι επαναληπτικές εξετάσεις που έγιναν στα τοξικολογικά εργαστήρια του ΑΠΘ, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν συνδέουν τους θανάτους των κοριτσιών με κάποια ύποπτη ουσία, όπως είναι η κεταμίνη. Ωστόσο αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο καθώς αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά λογικά θα είχαν φανεί και στον πρώτο έλεγχο.

Κατά πως φαίνεται σημαντικά ευρήματα, κυρίως για την Ίριδα, έδωσαν οι ιστολογικές εξετάσεις οι οποίες δεν οδηγούν σε παθολογικά αίτια θανάτου. Οι ιατροδικαστές φαίνεται πως καταλήγουν στην αιτία του ασφυκτικού θανάτου και για τις δύο περιπτώσεις.

Στην Πάτρα για καταθέσεις το Ανθρωποκτονιών

Την ίδια ώρα, στην Πάτρα, αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες ημέρες στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να λάβουν καταθέσεις από συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και φίλους του πρώην ζευγαριού.

Σύμφωνα με το MEGA, θα ληφθούν καταθέσεις από 10 άτομα, συγγενείς της 33χρονης κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και φίλους του ζευγαριού που γνώριζαν τι συνέβαινε στο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου.

Επιπλέον, έχει ζητηθεί από τις Αρχές να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν και το πόρισμα που αφορά στην εξέταση του φιαλιδίου που βρέθηκε με το αίμα της Τζωρτζίνας.

Πηγή: aftodioikisi.gr