Πάτρα: «Εμφανίστηκε» ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο 24ωρο σχετικά με τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, μετά τη σύλληψη της συζύγου του για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μικρής Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o πατέρας όχι μόνο δεν έχει εξαφανιστεί αλλά έχει περάσει και από το σπίτι τους στην Πάτρα.

Την ώρα της σύλληψης της Ρούλας, ο Μάνος βρισκόταν στην Αθήνα. Όμως αργά το βράδυ πήγε στην Πάτρα και μάλιστα πέρασε από το παλιό του σπίτι, δηλαδή το σπίτι που μεγάλωνε τα τρία παιδιά του με τη μητέρα που φέρεται να δολοφόνησε ένα από αυτά. Ο Μάνος Δασκαλάκης είδε το οργισμένο πλήθος να έχει κατακλύσει τον δρόμο έξω από το σπίτι και ήταν αδύνατο να πλησιάσει περισσότερο.

Μετά τα μεσάνυχτα, ο πατέρας των τριών παιδιών έκανε ένα τηλέφωνο στον δικηγόρο του και του ζήτησε να βρεθούνε. Φαίνεται πως του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι «σοκαρισμένος» και δεν μπορεί να πιστέψει τις εξελίξεις.

Ο δικηγόρος του πατέρα, Δημήτρης Καράμπελας, φαίνεται πως έχει ήδη ενημερώσει τις αρχές πως ο Μάνος Δασκαλάκης είναι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν.

Πηγή: aftodioikisi.gr