Πάτρα: Θα γίνει ντοκιμαντέρ η υπόθεση των τριών κοριτσιών από αμερικανική παραγωγή

Το τριπλό έγκλημα των μικρών κοριτσιών στην Πάτρα θα γίνει ντοκιμαντέρ από εταιρεία αμερικάνικης παραγωγής

Η δημοσιότητα που επιδίωκαν μονίμως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ήρθε αλλά όχι με πρωταγωνιστές τους ίδιους, καθώς το στυγνό έγκλημα με τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα ενδέχεται να γίνει ντοκιμαντέρ.

Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, ο οποίος μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αποκάλυψε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις αλλά και το παρασκήνιο.

Η αμερικάνικη εταιρεία παραγωγής

Το ενδιαφέρον για να γίνει ντοκιμαντέρ η υπόθεση της Πάτρας, εξέφρασε αμερικανική εταιρεία παραγωγής: «Στο περιθώριο του φεστιβάλ των Καννών όπου βρισκόντουσαν και οι Έλληνες έγινε κουβέντα ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη μιας εταιρείας αμερικάνικης παραγωγής με έναν σκηνοθέτη ο οποίος έχει συμπράξει σε άλλες δουλειές με τη συγκεκριμένη εταιρεία και ήρθε η κουβέντα για το κατά φαινόμενα τριπλό έγκλημα της Πάτρας, το έγκλημα του αιώνα»

Οι πρώτες συζητήσεις για το ντοκιμαντέρ

Ο κ. Αναστασόπουλος αποκάλυψε το που και πότε θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με το ντοκιμαντέρ. «Από την ερχομένη εβδομάδα τώρα που επέστρεψε και η ελληνική αποστολή θα γίνουν οι πρώτες προκαταρτικές κουβέντες να πάρει μορφή αυτό το ενδιαφέρον το οποίο έχει εκδηλωθεί από την αμερικάνικη εταιρεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησαν τον δημοσιογράφο εάν του έγινε πρόταση για να συμμετέχει εκείνος απάντησε ότι ο ρόλος του θα είναι στη βοήθεια για το σενάριο.

Πηγή: timeline.gr