Πάτρα: Βόμβα Κατερινόπουλου – Πληροφορία ότι θα κληθεί να ξανακαταθέσει η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Με μια βόμβα που έριξε ο εμπειρότατος αξιωματικός Ταξίαρχος ε.α. και Επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος ξεκίνησε η συζήτηση σήμερα με τον εκδότη και δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 90.1.

Η βόμβα αυτή δεν ήταν άλλη από την πληροφορία, η οποία δεν είναι ακόμη διασταυρωμένη, ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου, σύντομα, στους εμπειρότατους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών. Μάλιστα όπως είπε ο κ. Κατερινόπουλος είπε να μην εκπλαγούμε αν συμβεί κάτι τέτοιο. Μάλλον την βόμβα αυτή την έριξε σχολιάζοντας τα πρωτοφανή μέτρα κάτω από τα οποία οδηγήθηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην ΓΑΔΑ. Μάλιστα είπε ότι τα μέτρα αυτά συνηθίζονται σε ανθρώπους που είναι ύποπτοι χωρίς να θέλεις βεβαίως να υπονοήσει κάτι ή να πει ότι η κ. Πισπιρίγκου είναι ύποπτη.

Απατώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Κουσουλού αυτό συμβαίνει συνήθως όταν υπάρχουν κενά και με την μελέτη της κατάθεσης της να υπάρχουν νέα ερωτήματα ή να υπήρξαν κάποια νέα πράγματα ή να δώσει νέες διευκρινήσεις. Υπάρχει αυτή η πληροφορία η οποία και για αυτό να μιλάνε ότι την επομένη εβδομάδα θα σταλεί η δικογραφία στους εισαγγελείς.

Σχολιάζοντας την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου ο κ. Κουσουλός είπε ότι εκτιμά ότι μάλλον δεν κατάλαβε που πήγε χθες και αυτό γιατί σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα η Ίριδα, γιατί κυρίως για αυτήν εξετάστηκε, κατέληξε από ασφυξία, δηλαδή εδώ μιλάμε για έγκλημα. Άρα είναι μάρτυρας ουσιαστικά ενός εγκλήματος που φέρεται να τελέστηκε… Και όχι μόνον μάρτυρας προσέθεσε ο κ. Κατερινόπουλος, γιατί ήταν εκείνη που δήλωνε στις κάμερες ότι βρήκε το παιδί παγωμένο, έτσι είχε πει τουλάχιστον, και το πήρε αγκαλιά να το πάει στην μαμά του που ήταν στην κουζίνα. Ένα παγωμένο παιδί σημαίνει ότι είναι νεκρό και για να παγώσει ένας άνθρωπος πρέπει να έχουν περάσει 3 με 4 ώρες, τόσες απαιτούνται. Άρα τα περί ΚΑΡΠ και ξε-ΚΑΡΠΑ είναι παραμύθια της Χαλιμάς γιατί δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και δεν μπορούσαν αν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Ακούστε εδώ όλες τις πληροφορίες και τις εξελίξεις που συζήτησαν οι κκ Κατερινόπουλος και Κουσουλός:

Πηγή: ereportaz.gr