Περίεργη εξαφάνιση του Χάρη Λεμπιδάκη: «Ποιοι ανοίγουν και κλείνουν το κινητό του;» [video]

Ερωτήματα προκαλεί η εξαφάνιση του Χάρη Λεμπιδάκη 60 χρόνων, από την Αγία Παρασκευή.

Η τελευταία επικοινωνία ήταν με τη σύζυγό του το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου.

Της έστειλε μήνυμα, αφιερώνοντάς της το τραγούδι με το οποίο γνωρίστηκαν και λόγια αγάπης.

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από την ημέρα που εξαφανίστηκε και η σύζυγός του κάνει έκκληση μέσω του «Τούνελ» για ένα σημάδι ζωής.

«Τρελάθηκα για τον άνθρωπό μου. Γύρισα σπίτι και δεν έλειπε τίποτα. Τα κλειδιά τα έχει μαζί του και το αυτοκίνητο στο συνεργείο», είπε η σύζυγός του.

«Τις πρώτες δύο ημέρες τον είχα ταράξει στα τηλέφωνα και στα μηνύματα.

Προχθές του έστειλα μήνυμα και του έγραψα “απάντησέ μου τουλάχιστον να ξέρω ότι είσαι καλά”. Φάνηκε ότι παραδόθηκε, αλλά δεν πήρα απάντηση».

Στο διαδίκτυο δεν μπαίνει και η σύζυγός του πιστεύει πως μπορεί κάποιος να ανοιγοκλείνει το κινητό του, καθώς ο κωδικός που έχει είναι εύκολος.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε στο Γαλάτσι, όπου μένει ένας παλιός του φίλος.

Η εξαφάνισή του έγινε ακόμα πιο περίεργη όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής την Παρασκευή 26 Μαΐου η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην εξαφάνιση του Χάρη και έφτασε στο τηλεφωνικό κέντρο ένα μήνυμα πως βρέθηκε.

«Ούτε οι συγγενείς του θα μπορούσαν να έχουν στείλει τέτοιο μήνυμα γιατί επικοινωνώ μαζί τους και έχουν τρελαθεί από την αγωνία», τόνισε η σύζυγός του.

Ο παραλήπτης άγνωστος και ο λογαριασμός από τον οποίο εστάλη το μήνυμα απενεργοποιημένος.

«Ήταν ο εφηβικός μου έρωτας. Ήταν το πρώτο μου σκίρτημα. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω χάσει τον σύζυγό μου, έχω χάσει τον φίλο μου», λέει συγκινημένη.

πηγή: fimes.gr