Περικυκλωμένη από αστυνομικούς η Εκκλησία του Αγ. Ανδρέα – Δεν άφησαν ούτε έναν πιστό να πλησιάσει

Ούτε σε έναν πιστό δεν επέτρεψαν να ανάψει ένα κερί οι αστυνομικές δυνάμεις στην Πάτρα, που από το πρωί έχουν περικυκλώσει την Εκκλησία. Η κυβέρνηση που επιτρέπει τις πορείες του ΠΑΜΕ εξαντλεί την αυστηροτητά της στους πιστούς!

Κεκλεισμένων των θυρών η λειτουργία στον Αγ. Ανδρέα της Πάτρας, που είναι περικυκλωμένος από αστυνομικούς. Αυξημένα είναι τα μέτρα της αστυνομίας  που έχουν κλείσει τον δρόμο περιμετρικά του Ιερού Ναού και δεν υπάρχει καθόλου κόσμος, ενώ υπάρχουν και άλλες “ζώνες” προστασίας.

Η αποτυχία των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης, την οδηγεί στο να κάνει επίδειξη δύναμης κατά του πλέον εύκολου στόχου, των πιστών Χριστιανών.

Δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονται από το πρωί στον χώρο περιμετρικά του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα, μην επιτρέποντας σε κανένα πιστό να πλησιάσει στην εκκλησία. Όπως περιγράφει το tempo24.news, πεζοί αστυνομικοί, περιπολικά και μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία, ενώ με απαγορευτικές κορδέλες εμποδίζεται η πρόσβαση με όχημα. Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει εκπονηθεί, μέχρι αργά το βράδυ θα υπάρχουν στην περιοχή αστυνομικές δυνάμεις.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να μετατρέψει σε “μείζον” ζήτημα την λειτουργία στον Αγ. Ανδρέα, συνεχίζεται την ίδια στιγμή που το κυβερνητικό αφήγημα για την επιτυχημένη αντιμετώπιση της πανδημίας καταρρέει καθώς αποδεικνύεται ότι μόνον ότι τα μέτρα της καραντίνας δεν φέρνουν τα αποτελέσματα που θα ήθελε αλλά και ότι ούτε και να συλλέξουν σωστά στοιχεία δεν καταφέρνουν…

Πηγή: pronews.gr