Περιστέρι: Τον πυροβόλησε 3 φορές στην καφετέρια του Παπαγιάννη και μετά τον χτυπούσε στο κεφάλι

«Ηρέμησε, ηρέμησε». Με τις δυο αυτές φράσεις ο δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι καθησύχασε το θύμα του λίγο πριν επιστρέψει και εκτελέσει τον άνδρα εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια των θαμώνων καφετέριας του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρία θαμώνα της καφετέριας στον ΑΝΤ1 θύτης και θύμα ήταν μιάμιση ώρα μαζί. Έφυγε για ένα λεπτό και επέστρεψε με ένα όπλο στο χέρι. Αφού πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα εκ των οποίων τη μια στο κεφάλι σηκώθηκε να φύγει αλλά επέστρεψε και άρχισε να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με μανία!

ΠεριστέριΚάποια στιγμή γύρισε προς το μέρος των θαμώνων και τους είπε «μην φοβηθείτε». Ο δράστης έφυγε από την μπροστινή πλευρά τρέχοντας. Είπε ακόμα ότι το θύμα ήταν γνωστό στους θαμώνες αφού τον έβλεπαν στην περιοχή.

Ο δράστης μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει εντοπισθεί και συλληφθεί. Ο δράστης που δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του έχει καταγραφεί από τις κάμερες και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί είναι κοντά στην ταυτοποίησή του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, εν ζωή και λίγο αργότερα κατέληξε.

Η δικηγόρος του ηθοποιού Μάριου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου, εξέφρασε την οδύνη και το σοκ στο οποίο βρίσκεται ο επιχειρηματίας. Μάλιστα, η κ.Παναγοπούλου μιλώντας στο newsit.gr έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Πηγή: newsit.gr