Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, η Δημοτική Αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου, εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του Παναγιώτη Τριβέλλα και την αμέριστη συμπαράστασή τους στους οικείους του.

Ο Παναγιώτης Τριβέλλας, Μαρουσιώτης, προσέφερε, από όποια θέση και αν υπηρέτησε τόσο στο θεσμό της αυτοδιοίκησης όσο και στο Δήμο Αμαρουσίου, σημαντικό έργο.

Ως εκ τούτου σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 στις 13:00, οι Υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου έκλεισαν.

Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

«Αποχαιρετώ με ειλικρινή οδύνη ένα εξαιρετικό επιστήμονα, σοβαρό υπηρεσιακό παράγοντα, μα πάνω απ΄όλα έναν καλό φίλο, με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ και τα 13 χρόνια της δημαρχιακής μου θητείας στο Δήμο Αμαρουσίου.

Ο Παναγιώτης Τριβέλλας, ένας γηγενής Μαρουσιώτης, τίμησε το χώρο της Αυτοδιοίκησης με το έργο και την προσφορά του. Όντας ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία σε ζητήματα που σχετίζονται με την προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος, συνέβαλλε καθοριστικά και ενίσχυσε την προσπάθεια που καταβάλλαμε προκειμένου να γίνει το Μαρούσι μία πραγματικά ανθρώπινη πόλη.

Αν και έδωσε σκληρή μάχη με τον Covid, δεν κατάφερε να βγει νικητής, όπως και χιλιάδες συνάνθρωποι μας, καθημερινά. Σ΄αυτή τη δύσκολη διαδρομή που διένυσε το τελευταίο διάστημα, αυτονόητα προσφέραμε τη δική μας συμπαράσταση και στήριξη με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να διευκολύνουμε τον αγώνα του, ωστόσο η μάχη που έδωσε ήταν άνιση.

Έφυγε από κοντά μας πολύ πρόωρα, αφήνοντας πίσω του ένα γιο ο οποίος, είμαι βέβαιος, ότι θα πορευθεί στη ζωή του με πυξίδα τις αρχές και τις αξίες του πατέρα του.

Εμείς θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε πάντα.

Στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέρφους του στο Δήμο Αμαρουσίου, εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου».

Πηγή: aftodioikisi.gr