Πέθανε ο Γιώργος Χαδίνης

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Χαδίνης, ο οποίος συμμετείχε σε σειρά ταινιών τη δεκαετία του ‘80, ενώ ανέλαβε ρόλους και σε σειρές στην ελληνική τηλεόραση.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο συνάδελφός του, Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. «Ακόμη ένας αγαπημένος συνάδελφος και φίλος έφυγε… Με σημαντική παρουσία στο θέατρο, ευγενικός και με χιούμορ άνθρωπος» έγραψε ο ηθοποιός για τον χαμό του Γιώργου Χαδίνη.

Όπως σημείωσε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, τον άτυχο ηθοποιό εντόπισε στο σπίτι του νεκρό ο γιος του. «Καλό ταξίδι καλέ μας φίλε» σημείωσε ο ηθοποιός στο Facebook.

Ο Γιώργος Χαδίνης εργάστηκε για χρόνια στο θέατρο, ενώ είχε συμμετοχές σε κάποιες ταινίες που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του ‘80, με πιο αναγνωρίσιμη ίσως από εκείνη την εποχή, την ταινία «Η μεγάλη απόφραξη», με πρωταγωνιστές τον Κώστα Τσάκωνα και τον Τάσο Κωστή.

Η φυσιογνωμία του έγινε περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό τα τελευταία χρόνια από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Στο Παρά Πέντε» το 2007, ενώ έκανε ένα πέρασμα και από το σίριαλ «7 Θανάσιμες Πεθερές».

Πηγή: aftodioikisi.gr