Πέθανε ο Γιώργος Μάλλιος! Ο πρωταθλητής που έγινε μέντορας του Μιχάλη Ζαμπίδη (Φωτό)

Θλίψη στην Καρδίτσα για τον θάνατο του σπουδαίου προπονητή πυγμαχίας. Ο Γιώργος Μάλλιος άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από ένα ξαφνικό πρόβλημα στους πνεύμονες…

Πένθος στο νομό Καρδίτσας και την ιδιαίτερη περιοχή του, το Μαυρομμάτι, για τον σπουδαίο πρωταθλητή και προπονητή πυγμαχίας – kickboxing Γιώργο Μάλλιο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71ος ετών.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο γιος του Γρηγόρης λέγοντας στο μήνυμά του, πως ένα σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες, ενα μικροβιο στο αναπνευστικο, εκανε την καρδια του να σταματησει.

Ο “Λύκας” όπως ήταν γνωστός με το παρατσούκλι του είχε επί δεκαετίες γυμναστήριο στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα και “έβγαλε” δεκάδες αθλητές μεταξύ των οποίων και ο πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σχεδόν μέχρι τα 60 έτη του συμμετείχε επαγγελματικούς αγώνες ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί στην ιδιαίτερη περιοχή του το Μαυρομμάτι όπου απολάμβανε την ησυχία αλλά και την αγάπη των συντοπιτών του. Ο γιος του Γρηγόρης συνεχίζει επάξια το έργο του ενώ έχει και μία κόρη…

Πηγή: karditsalive.net