Πέθανε ο Ντίνος Τσιαχρής μπροστά στα μάτια της γυναίκας του – Σοκ για τον διακεκριμένο γιατρό

Σαν βόμβα έπεσε στη Λαμία η είδηση για τον αδόκητο χαμό του γιατρού Ντίνου Τσιαχρή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο εξοχικό του στη Γλύφα Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, ο 74χρονος γιατρός είχε πάει με τη σύζυγό του στη Γλύφα για να δουν κάποιες εργασίες που είχαν γίνει εκεί και για να μαζέψουν πορτοκάλια.

Γύρω στις 11:00΄ το πρωί τη στιγμή που ο γιατρός κατέβαινε τη σκάλα του σπιτιού κρατώντας μια κούπα καφέ στα χέρια έπεσε στα σκαλιά και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Όμως η πτώση στα σκαλιά ίσως να οφείλεται και σε ανακοπή, αφού η σύζυγος που έτρεξε αμέσως να τον βοηθήσει ζήτησε από το ΕΚΑΒ να στείλουν άμεσα ασθενοφόρο με απινιδωτή.

Το ΕΚΑΒ επικοινώνησε με το λιμενικό σταθμό στη Γλύφα που έχει απινιδωτή και αμέσως έτρεξαν στο σπίτι του γιατρού, όμως παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από όλους ο γιατρός τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όλη την Φθιώτιδα που τον αγαπούσε για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή: newsit.gr