Πέθανε πρώην αντιδήμαρχος

Έφυγε χθες από τη ζωή μετά από μια πολύχρονη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο Δημήτρης Βασιλόπουλος.

Ο Δημήτρης Βασιλόπουλος υπήρξε σημαντικό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Καλλιθέας επί δημαρχίας Γιώργου Κυριόπουλου, με τον οποίο τον συνέδεε μια σημαντική φιλιά, ενώ είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά». Υπήρξε σημαντικός αυτοδιοικητικός παράγοντας και ξεχώριζε για τις δημοκρατικές του θέσεις στην αυτοδιοίκηση.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:00 στο κοιμητήριο Καλλιθέας.

Το μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας», Θοδωρή Ψαλιδόπουλου:

Η «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» εκφράζει την ειλικρινή θλίψη της για την απώλεια του πρώην αντιδημάρχου Δημήτρη Βασιλόπουλου.

Εμπνεόμενος από τις αξίες του δημοκρατικού κινήματος, ο Δημήτρης Βασιλόπουλος προσέφερε επί μακρόν τις υπηρεσίες του στις προσπάθειες για τον εκσυγχρονισμό του Εθνικού Συστήματος Υγείας και συμμετείχε στηνκινητοποίηση των προοδευτικών δυνάμεων για την κατοχύρωση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πολιτικό σύστημα και τη δημόσια ζωή του τόπου. Οι άνθρωποι της Αριστεράς στην Καλλιθέα συναντήθηκαν κατ’ επανάληψη μαζί του σε κοινούς αγώνες για την πρόοδο της πόλης και το δημοκρατικό προσανατολισμό του Δήμου.

Απευθύνουμε στους οικείους του τα συλλυπητήρια της παράταξης.

Πηγή: aftodioikisi.gr